Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
amazing football club kariobangi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 20.1
average Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Mwachofi heeft problemen om de bal te vangen. Mwachofi probeert naar een medespeler te passen. Ereng bereikt de bal nog maar net als eerste. Ereng draait met de bal, schiet en ... Gichonga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
amazing football club - kariobangi 1:0

20e minuut.
Wakihuri geeft een hoge lob. Ereng bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipende is nu in balbezit. Ereng verovert de bal door een tackle van achteren. Ereng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Gichonga trapt de bal weg. Mungai kopt de bal weg. Origi rent richting de bal. Wambugu verovert de bal door een tackle van achteren. Wambugu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mwachofi is nu in balbezit. Mwachofi geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Mungai de bal onder controle te krijgen. Ereng bereikt de bal nog maar net als eerste. Ereng haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Osewe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mwachofi speelt de bal door. Machethe geeft de bal voor. Wambugu is nu in balbezit. Wambugu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Yongo geeft de bal voor. Kariuki kopt de bal weg. Ereng is nu in balbezit. Ereng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
amazing football club - kariobangi 2:0

43e minuut.
Yongo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osewe met een snelle inworp. Mungai is nu in balbezit. Mungai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amazing football club 56%, kariobangi 44%.
amazing football club - kariobangi 2:0

54e minuut.
Wakihuri is nu in balbezit. Wakihuri geeft de bal voor. Konchellah heeft problemen om de bal te vangen. Ereng is nu in balbezit. Ereng haalt uit met een fantastische trap. Paal! Gichonga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Mungai met een sublieme pass. Wambugu rent richting de bal. Origi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wambugu onderschept slim de pass. Wambugu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Mwachofi met een sublieme pass. Mambo-Mumba is nu in balbezit. Chelanga verovert de bal door een tackle van achteren. Ereng bereikt de bal nog maar net als eerste. Ereng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amazing football club 55%, kariobangi 45%.
amazing football club - kariobangi 2:0