Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ghost Busters Northland
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Njoka rent richting de bal. Matiba onderschept slim de pass. Njoka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Njoka krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Mururi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibet rent richting de bal. Kibet passt de bal zonder na te denken. Daar is Lagat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagat draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghost Busters - Northland 0:1

30e minuut.
Limo bereikt de bal nog maar net als eerste. Shah onderschept slim de pass. Shah met een sublieme pass. Semenya rent richting de bal. Semenya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Mumba geeft een lange en hoge pass. Kibet rent richting de bal. Kibet passt de bal zonder na te denken. Lagat rent richting de bal. Lagat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Adumbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibet is nu in balbezit. Adumbe verovert de bal door een tackle van achteren. Kitur is nu in balbezit. Kitur haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghost Busters 41%, Northland 59%.
Ghost Busters - Northland 0:1

53e minuut.
Munandi geeft de bal voor. Daar is Gachu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adumbe is nu in balbezit. Adumbe schiet op doel. Kilonzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ghost Busters - Northland 1:1

54e minuut.
Kibet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibet probeert naar een medespeler te passen. Peponi is nu in balbezit. Peponi geeft een lange en hoge pass. Semenya krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Lagat verovert de bal door een tackle van achteren. Mururi is nu in balbezit. Mururi geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Peponi neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Munandi onderschept slim de pass. Kitur rent richting de bal. Kitur probeert naar een medespeler te passen. Adumbe is nu in balbezit. Adumbe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kimaiyo trapt de bal weg. Shah bereikt de bal nog maar net als eerste. Limo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Limo krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Lagat bereikt de bal nog maar net als eerste. Njoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Njoka passt de bal met de wreef. Semenya rent richting de bal. Semenya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghost Busters 40%, Northland 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ghost Busters - Northland 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

99e minuut.
Kimaiyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimaiyo met een sublieme pass. Semenya bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagat rent richting de bal. Lagat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghost Busters - Northland 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghost Busters 53%, Northland 47%.
Ghost Busters - Northland 1:2

114e minuut.
Kibet kan de bal niet met de borst controleren. Lagat bereikt de bal nog maar net als eerste. Munandi met een sublieme pass. Adumbe is nu in balbezit. Adumbe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghost Busters 38%, Northland 62%.
Ghost Busters - Northland 1:2