Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siaya Young Rangers ogungo fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 21.6
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Daar is Yego, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osewe rent richting de bal. Osewe schiet op doel. Kibitok werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Malot de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siaya Young Rangers - ogungo fc 0:1

11e minuut.
Saitoti geeft een hoge lob. Matuma probeert de bal aan de voet te houden. Tengelei is nu in balbezit. Modi bereikt de bal nog maar net als eerste. Modi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Osewe bereikt de bal nog maar net als eerste. Osewe passt de bal met de wreef. Ngumi is nu in balbezit. Ngumi schiet op doel. Kibitok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siaya Young Rangers - ogungo fc 0:2

19e minuut.
Osewe is nu in balbezit. Gichure verovert de bal door een tackle van achteren. Ngilu rent richting de bal. Osewe is nu in balbezit. Osewe draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siaya Young Rangers - ogungo fc 0:3

35e minuut.
Kariuki passt de bal zonder na te denken. Osewe speelt de bal door. Ngumi is nu in balbezit. Ngumi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siaya Young Rangers - ogungo fc 0:4

37e minuut.
Yego geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ouko met een snelle inworp. Osewe is nu in balbezit. Osewe speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kariuki probeert naar een medespeler te passen. Baraza rent richting de bal. Yego maakt een afschuwelijke overtreding. Yego is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siaya Young Rangers 63%, ogungo fc 37%.
Siaya Young Rangers - ogungo fc 0:4

51e minuut.
Ngilu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ambani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osewe geeft een lange en hoge pass. Ngumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngumi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Malot onderschept slim de pass. Gichure bereikt de bal nog maar net als eerste. Gichure speelt de bal door. Baraza rent richting de bal. Baraza schiet op doel. Masamba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Ouko rent richting de bal. Radull verovert de bal door een tackle van achteren. Radull speelt de bal door. Matuma is nu in balbezit. Matuma draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tengelei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siaya Young Rangers - ogungo fc 1:4

83e minuut.
Malot bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malot verovert de bal door een tackle van achteren. Osewe is nu in balbezit. Osewe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kibitok speelt de bal door. Ngilu kopt de bal weg. Klungelig pakt Mbugua de bal. Kariuki is nu in balbezit. Kariuki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siaya Young Rangers 48%, ogungo fc 52%.
Siaya Young Rangers - ogungo fc 1:4