Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
original fc Mumias Tigers
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.3
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Adumbe heeft problemen om de bal te vangen. Icharia is nu in balbezit. Adumbe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adumbe krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Kiptoo speelt de bal door. Gichonga is nu in balbezit. Icharia onderschept slim de pass. Icharia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Omondi geeft een lange en hoge pass. Asiedu kopt de bal weg. Klungelig pakt Kiptoo de bal. Omondi rent richting de bal. Omondi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kiongo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ohyancha rent richting de bal. Ohyancha haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Omondi kan de bal niet met de borst controleren. Koskei rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Omondi. Omondi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: original fc 62%, Mumias Tigers 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
original fc - Mumias Tigers 0:0

55e minuut.
Sau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiptoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiptoo passt de bal met de wreef. Nyabaro rent richting de bal. Nyabaro geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Adumbe is nu in balbezit. Omondi met een sublieme pass. Ohyancha rent richting de bal. Ohyancha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
original fc - Mumias Tigers 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: original fc 60%, Mumias Tigers 40%.
original fc - Mumias Tigers 1:0