Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:30
  • Bekerwedstrijd: Kenya Cup
  • Stadion: Big yasa Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2872
Big yasa Mbugua fc 24
343 Tactiek Attack
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.8 gemiddelde waardering 37.8
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Husson onderschept slim de pass. Husson met een sublieme pass. Sveen speelt de bal door. Daar is Barkley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barkley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Big yasa - Mbugua fc 24 0:1

2e minuut.
Yego met een snelle inworp. Husson is nu in balbezit. Kiongo begaat een overtreding. Kiongo krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Barkley is nu in balbezit. Wakihuri rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barkley. Barkley krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Lelel rent richting de bal. Yego onderschept slim de pass. Yego passt de bal met de wreef. Husson rent richting de bal. Husson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Doeltrap. Oloo trapt de bal weg van het doel. Ruscher kopt de bal weg. Barkley bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkley schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Big yasa - Mbugua fc 24 0:2

7e minuut.
Kiongo is nu in balbezit. Kitutele verovert de bal door een tackle van achteren. Kitutele geeft een hoge lob. Husson rent richting de bal. Husson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ťuhýk rent richting de bal. Ťuhýk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Big yasa - Mbugua fc 24 0:3

13e minuut.
Barkley met een sublieme pass. Sveen probeert naar een medespeler te passen. Husson is nu in balbezit. Husson schiet op doel. Oloo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Big yasa - Mbugua fc 24 0:4

20e minuut.
Barkley is nu in balbezit. Sveen met een sublieme pass. Husson rent richting de bal. Husson draait met de bal, schiet en ... Oloo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Big yasa - Mbugua fc 24 0:5

23e minuut.
Ťuhýk verovert de bal door een tackle van achteren. Ťuhýk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Barkley de bal. Barkley schiet op doel. Oloo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Big yasa - Mbugua fc 24 0:6

25e minuut.
Ruscher is nu in balbezit. Ruscher geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lelel de bal. Husson bereikt de bal nog maar net als eerste. Husson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Lelel speelt de bal door. Ruscher speelt de bal door. Barkley rent richting de bal. Barkley haalt uit met een fantastische trap. Oloo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Big yasa - Mbugua fc 24 0:7

33e minuut.
Ruscher kopt de bal weg. Wakihuri is nu in balbezit. Wakihuri geeft een hoge lob. Barkley bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkley schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Maxime bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxime geeft een hoge lob. Yego probeert de bal aan de voet te houden. Husson is nu in balbezit. Husson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Sveen rent richting de bal. Sveen passt de bal in één keer door. Husson rent richting de bal. Husson haalt uit met een fantastische trap. Oloo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Big yasa - Mbugua fc 24 0:8

42e minuut.
Maxime met een snelle inworp. Kiongo heeft problemen om de bal te vangen. Sveen probeert naar een medespeler te passen. Barkley bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkley haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ťuhýk heeft problemen om de bal te vangen. Ťuhýk speelt de bal door. Sveen speelt de bal door. Barkley rent richting de bal. Barkley schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big yasa 77%, Mbugua fc 24 23%.
Big yasa - Mbugua fc 24 0:8

47e minuut.
Sveen rent richting de bal. Sveen geeft een hoge lob. Wakihuri heeft problemen om de bal te vangen. Husson bereikt de bal nog maar net als eerste. Husson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Ruscher speelt de bal door. Yego rent richting de bal. Yego passt de bal met de wreef. Husson is nu in balbezit. Husson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Inworp. Ťuhýk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barkley bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkley geeft de bal voor. Klungelig pakt Husson de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Big yasa - Mbugua fc 24 0:9

56e minuut.
Santos geeft een lange en hoge pass. Ťuhýk heeft problemen om de bal te vangen. Ťuhýk passt de bal zonder na te denken. Sveen rent richting de bal. Sveen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Big yasa - Mbugua fc 24 0:10

60e minuut.
Barkley passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sveen de bal. Barkley speelt de bal door. Husson is nu in balbezit. Husson haalt uit met een fantastische trap. Oloo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wakihuri heeft problemen om de bal te vangen. Barkley rent richting de bal. Barkley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Big yasa - Mbugua fc 24 0:11

62e minuut.
Sveen onderschept slim de pass. Nyaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sveen begaat een overtreding. Sveen krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Kitutele geeft de bal voor. Sveen is nu in balbezit. Husson is nu in balbezit. Sveen rent richting de bal. Sveen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Wakihuri de bal onder controle te krijgen. Barkley rent richting de bal. Barkley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Big yasa - Mbugua fc 24 0:12

70e minuut.
Ťuhýk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ťuhýk probeert naar een medespeler te passen. Barkley rent richting de bal. Barkley schiet op doel. Oloo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Big yasa - Mbugua fc 24 0:13

71e minuut.
Yego geeft de bal voor. Husson is nu in balbezit. Sveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sveen schiet op doel. Wakihuri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Husson is nu in balbezit. Husson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Big yasa - Mbugua fc 24 0:14

81e minuut.
Doeltrap. Oloo met een harde bal richting middenveld. Sveen kopt de bal weg. Daar is Barkley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barkley schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Oloo probeert wanhopig de bal te grijpen. Oloo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Kiongo verovert de bal door een tackle van achteren. Ruscher verovert de bal door een tackle van achteren. Ruscher passt de bal zonder na te denken. Daar is Barkley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barkley draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barkley rent richting de bal. Barkley draait met de bal, schiet en ... Oloo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Big yasa - Mbugua fc 24 0:15

89e minuut.
Pnyango bereikt de bal nog maar net als eerste. Husson verovert de bal door een tackle van achteren. Husson met een sublieme pass. Barkley bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkley schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big yasa 78%, Mbugua fc 24 22%.
Big yasa - Mbugua fc 24 0:15