Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:30
  • Bekerwedstrijd: Kenya Cup
  • Stadion: FC Khemet Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3016
FC Khemet Tusker F.C.
Normal Tactiek AFK
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 34.9
weak Schieten good
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Wambugu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mbugua de bal. Sipahi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Sipahi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sipahi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Mbugua raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

6e minuut.
Həmidov met een sublieme pass. Matuszczyk rent richting de bal. Matuszczyk passt de bal zonder na te denken. Shah rent richting de bal. Shah schiet op doel. Lifaen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Barngetuny bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu onderschept slim de pass. Morariu probeert naar een medespeler te passen. Matuszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Mališ bereikt de bal nog maar net als eerste. Wairimu rent richting de bal. Mališ verovert de bal door een tackle van achteren. Mališ geeft de bal voor. Matuszczyk springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ptasiński probeert naar een medespeler te passen. Həmidov is nu in balbezit. Həmidov geeft de bal voor. Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Khemet - Tusker F.C. 0:1

14e minuut.
Kahangi is nu in balbezit. Həmidov verovert de bal door een tackle van achteren. Həmidov met een sublieme pass. Matuszczyk is nu in balbezit. Matuszczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Otieno trapt de bal weg. Həmidov kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kahangi de bal onder controle te krijgen. Morariu rent richting de bal. Morariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Khemet - Tusker F.C. 0:2

17e minuut.
Həmidov met een snelle inworp. Matuszczyk is nu in balbezit. Wairimu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wairimu krijgt een gele kaart. Matuszczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mališ neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Khemet - Tusker F.C. 0:3

20e minuut.
Həmidov speelt de bal door. Ptasiński heeft problemen om de bal te vangen. Ptasiński probeert naar een medespeler te passen. Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Khemet - Tusker F.C. 0:4

28e minuut.
Ptasiński rent richting de bal. Ptasiński met een sublieme pass. Morariu rent richting de bal. Morariu haalt uit met een fantastische trap. Kimanthi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Barngetuny rent richting de bal. Mališ verovert de bal door een tackle van achteren. Mališ passt de bal zonder na te denken. Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu draait met de bal, schiet en ... Kimanthi bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Berberoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberoğlu geeft een lange en hoge pass. Matuszczyk kopt de bal weg. Morariu is nu in balbezit. Morariu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Mališ probeert naar een medespeler te passen. Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu passt de bal zonder na te denken. Matuszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Valuev komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Khemet 71%, Tusker F.C. 29%.
FC Khemet - Tusker F.C. 0:4

46e minuut.
Arango Saenz komt het veld opgelopen. Chojka komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Valuev bereikt de bal nog maar net als eerste. Valuev passt de bal in één keer door. Ptasiński met een sublieme pass. Chojka is nu in balbezit. Chojka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Khemet - Tusker F.C. 0:5

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kimanthi met een harde bal richting middenveld. Mališ kopt de bal weg. Chojka kan de bal niet met de borst controleren. Chojka schiet op doel. Kimanthi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Ptasiński met een sublieme pass. Mumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojka verovert de bal door een tackle van achteren. Matuszczyk is nu in balbezit. Matuszczyk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Khemet - Tusker F.C. 0:6

63e minuut.
Ptasiński rent richting de bal. Masya rent richting de bal. Met opzet legt Mališ zijn tegenspeler op de grond. Mališ krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Ptasiński passt de bal met de wreef. Mališ rent richting de bal. Mališ passt de bal in één keer door. Matuszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Khemet - Tusker F.C. 0:7

77e minuut.
Wairimu probeert naar een medespeler te passen. Chojka rent richting de bal. Chojka passt de bal in één keer door. Matuszczyk rent richting de bal. Matuszczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Arango Saenz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ptasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ptasiński geeft een hoge lob. Matuszczyk is nu in balbezit. Matuszczyk geeft een lange en hoge pass. Kimanthi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Bu met de inworp. Arango Saenz geeft een lange en hoge pass. Wambugu rent richting de bal. Chojka verovert de bal door een tackle van achteren. Chojka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Khemet 65%, Tusker F.C. 35%.
FC Khemet - Tusker F.C. 0:7