Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blaze strikers FC KipKøntë
Normal Tactiek XT
38% Balbezit 62%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 38.7
weak Schieten very good
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Nyaga is nu in balbezit. Minhoca is nu in balbezit. Minhoca passt de bal met de wreef. Ochiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochiang haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blaze strikers - FC KipKøntë 0:1

4e minuut.
Nyabaro passt de bal zonder na te denken. Lihalakha bereikt de bal nog maar net als eerste. Lihalakha passt de bal met de wreef. Cheruiyot bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheruiyot haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Minhoca probeert naar een medespeler te passen. Ochiang rent richting de bal. Ochiang passt de bal in één keer door. Cheruiyot rent richting de bal. Cheruiyot draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Gupta geeft een lange en hoge pass. Mitei rent richting de bal. Badea begaat een overtreding. Badea krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Minhoca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ochiang is nu in balbezit. Lutiku is nu in balbezit. Ochiang onderschept slim de pass. Ochiang draait met de bal, schiet en ... Akida kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Ochiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Badea met een sublieme pass. Cheruiyot is nu in balbezit. Klungelig pakt Cheruiyot de bal. Cheruiyot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Akida met een harde bal richting middenveld. Minhoca met een sublieme pass. Cheruiyot rent richting de bal. Cheruiyot haalt uit met een fantastische trap. Akida werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blaze strikers - FC KipKøntë 0:2

26e minuut.
Ndugo passt de bal met de wreef. Cheruiyot is nu in balbezit. Cheruiyot passt de bal in één keer door. Ochiang heeft problemen om de bal te vangen. Ochiang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Gupta passt de bal in één keer door. Badea is nu in balbezit. Badea passt de bal met de wreef. Cheruiyot is nu in balbezit. Cheruiyot schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Badea passt de bal in één keer door. Mitei met een sublieme pass. Mwachofi speelt de bal door. Ochiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochiang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Cherono probeert naar een medespeler te passen. Minhoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Minhoca speelt de bal door. Ochiang is nu in balbezit. Ochiang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blaze strikers - FC KipKøntë 0:3

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gitonga komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blaze strikers 71%, FC KipKøntë 29%.
Blaze strikers - FC KipKøntë 0:3

47e minuut.
Badea passt de bal in één keer door. Cherono heeft problemen om de bal te vangen. Cheruiyot rent richting de bal. Cheruiyot schiet op doel. Akida werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Mwachofi passt de bal met de wreef. Mitei rent richting de bal. Cheruiyot verovert de bal door een tackle van achteren. Cheruiyot haalt uit met een fantastische trap. Akida probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blaze strikers - FC KipKøntë 0:4

51e minuut.
Badea speelt de bal door. Kanda met een sublieme pass. Mwachofi met een sublieme pass. Ochiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochiang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blaze strikers - FC KipKøntë 0:5

57e minuut.
Gitonga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ochiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochiang passt de bal met de wreef. Cheruiyot is nu in balbezit. Cheruiyot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blaze strikers - FC KipKøntë 0:6

59e minuut.
Maina geeft een hoge lob. Inworp. Cheruiyot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ochiang rent richting de bal. Ochiang draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Gitonga probeert naar een medespeler te passen. Ochiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochiang passt de bal met de wreef. Cheruiyot bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheruiyot haalt uit met een fantastische trap. Akida kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Lutiku rent richting de bal. Badea onderschept slim de pass. Badea passt de bal met de wreef. Ochiang is nu in balbezit. Ochiang schiet op doel. Akida verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ochiang rent richting de bal. Ochiang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blaze strikers - FC KipKøntë 0:7

71e minuut.
Cheruiyot rent richting de bal. Cherono bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochiang is nu in balbezit. Ochiang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blaze strikers - FC KipKøntë 0:8

78e minuut.
Badea speelt de bal door. Ochiang rent richting de bal. Ochiang passt de bal zonder na te denken. Cheruiyot rent richting de bal. Cheruiyot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ochiang passt de bal met de wreef. Badea bereikt de bal nog maar net als eerste. Badea passt de bal met de wreef. Cheruiyot rent richting de bal. Cheruiyot schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Blaze strikers - FC KipKøntë 0:9

81e minuut.
Nyaga is nu in balbezit. Nyaga passt de bal met de wreef. Mitei bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochiang schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Mwachofi onderschept slim de pass. Mwachofi passt de bal zonder na te denken. Badea probeert naar een medespeler te passen. Ochiang rent richting de bal. Ochiang schiet op doel. Akida bokst de bal weg.

86e minuut.
Mitei is nu in balbezit. Badea onderschept slim de pass. Badea probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ochiang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochiang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Mwachofi passt de bal met de wreef. Ochiang is nu in balbezit. Badea met een sublieme pass. Cheruiyot bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheruiyot draait met de bal, schiet en ... Akida probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Blaze strikers - FC KipKøntë 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blaze strikers 77%, FC KipKøntë 23%.
Blaze strikers - FC KipKøntë 0:10