Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 01:29
  • Bekerwedstrijd: Copa Tikal
  • Stadion: FC Osos Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3090
FC Osos Brutales Esqueletos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Hernan probeert naar een medespeler te passen. Cornejo met een sublieme pass. Echegoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Echegoyen draait met de bal, schiet en ... Cid maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Osos - Brutales Esqueletos 0:1

30e minuut.
Zarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarco onderschept slim de pass. Zarco draait met de bal, schiet en ... Batista maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Zamarripa verovert de bal door een tackle van achteren. Zamarripa passt de bal met de wreef. Echegoyen heeft problemen om de bal te vangen. Cubillos is nu in balbezit. Cubillos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Reig rent richting de bal. Reig geeft een hoge lob. Valenti kopt de bal weg. Zarco is nu in balbezit. Zarco schiet op doel. Batista verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Osos 48%, Brutales Esqueletos 52%.
FC Osos - Brutales Esqueletos 0:1

48e minuut.
Naranjo verovert de bal door een tackle van achteren. Cubillos rent richting de bal. Cubillos probeert naar een medespeler te passen. Echegoyen rent richting de bal. Echegoyen haalt uit met een fantastische trap. Cid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Valenti geeft een lange en hoge pass. Olivares bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares verovert de bal door een tackle van achteren. Olivares schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Garay verovert de bal door een tackle van achteren. Olivares rent richting de bal. Garay maakt een afschuwelijke overtreding. Garay krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Klungelig pakt Garay de bal. Cubillos is nu in balbezit. Cubillos passt de bal zonder na te denken. Echegoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Echegoyen geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Osos - Brutales Esqueletos 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Osos 60%, Brutales Esqueletos 40%.
FC Osos - Brutales Esqueletos 0:2