Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CA Nueva Chicago Pequeńos Tomaditos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 22.2
average Schieten weak
weak Passen weak
hopeless Verdedigen poor


15e minuut.
Zafra passt de bal zonder na te denken. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González geeft de bal voor. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez geeft de bal voor. Andre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Iguereta heeft problemen om de bal te vangen. Iguereta geeft een hoge lob. Corcos bereikt de bal nog maar net als eerste. Corcos schiet op doel. Paal!

21e minuut.
Escoriaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Escoriaza met een sublieme pass. Estrada met een sublieme pass. Salome bereikt de bal nog maar net als eerste. Salome haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Nueva Chicago - Pequeńos Tomaditos 1:0

26e minuut.
Hurtarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtarte geeft een hoge lob. Corleto heeft problemen om de bal te vangen. Salome bereikt de bal nog maar net als eerste. Salome haalt uit met een fantastische trap. Eaton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Nueva Chicago - Pequeńos Tomaditos 2:0

31e minuut.
Corleto is nu in balbezit. Cuerdo onderschept slim de pass. Cuerdo speelt de bal door. Salome rent richting de bal. Salome schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Nueva Chicago - Pequeńos Tomaditos 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Nueva Chicago 65%, Pequeńos Tomaditos 35%.
CA Nueva Chicago - Pequeńos Tomaditos 3:0

59e minuut.
Salome is nu in balbezit. Iguereta onderschept slim de pass. Estrada is nu in balbezit. Salome is nu in balbezit. Salome draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Rello geeft een hoge lob. Inworp. Pastor met een snelle inworp. Estrada is nu in balbezit. Estrada geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Eaton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Nueva Chicago 49%, Pequeńos Tomaditos 51%.
CA Nueva Chicago - Pequeńos Tomaditos 3:0