Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Millenials Fc Sucios Venados
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.3
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Valenzuela speelt de bal door. Cordova probeert naar een medespeler te passen. Conlledo is nu in balbezit. Conlledo haalt uit met een fantastische trap. Ramos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Arce de bal onder controle te krijgen. Eaton bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parrado krijgt een gele kaart.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tellez-Giron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crespo rent richting de bal. Crespo haalt uit met een fantastische trap. Cordova probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Cuerdo verovert de bal door een tackle van achteren. Vaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordova onderschept slim de pass. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... Camacho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Bustamante de bal onder controle te krijgen. Alegría rent richting de bal. Alegría geeft een lange en hoge pass. Tellez-Giron is nu in balbezit. Tellez-Giron draait met de bal, schiet en ... Ramos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Vaya is nu in balbezit. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela geeft een lange en hoge pass. Arce is nu in balbezit. Arce haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Camacho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Davila rent richting de bal. Inworp. Álvarez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alegría rent richting de bal. Alegría geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millenials Fc 61%, Sucios Venados 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Millenials Fc - Sucios Venados 0:0

50e minuut.
Tellez-Giron met de inworp. Crespo heeft problemen om de bal te vangen. Crespo met een sublieme pass. Alegría bereikt de bal nog maar net als eerste. Alegría haalt uit met een fantastische trap. Ramos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Millenials Fc - Sucios Venados 0:1

52e minuut.
Refojo verovert de bal door een tackle van achteren. Refojo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Álvarez de bal onder controle te krijgen. Arce is nu in balbezit. Arce schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Davila geeft een lange en hoge pass. Obando kopt de bal weg. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. Arce springt en kopt de bal. Camacho bokst de bal weg.

63e minuut.
Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo passt de bal zonder na te denken. Cordova probeert de bal aan de voet te houden. Arce is nu in balbezit. Arce draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Millenials Fc - Sucios Venados 1:1

86e minuut.
Inworp. Davila met een snelle inworp. Parrado rent richting de bal. Parrado geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Eaton de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millenials Fc 33%, Sucios Venados 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Millenials Fc - Sucios Venados 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
Valenzuela raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millenials Fc 62%, Sucios Venados 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Millenials Fc - Sucios Venados 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millenials Fc 37%, Sucios Venados 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Millenials Fc - Sucios Venados 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Crespo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Ramos bokst de bal weg.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Arce neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Millenials Fc - Sucios Venados 2:1
---
Conlledo neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Parrado zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Millenials Fc - Sucios Venados 3:1
---
Tellez-Giron zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Millenials Fc - Sucios Venados 3:2
---
Cordova neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Millenials Fc - Sucios Venados 4:2
---
Vaya zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
De bal gaat maar net naast. De bal rolt over de achterlijn.
---