Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peligrosos Chaparros CSD SANJUANEROS
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 23.6
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Pablo verovert de bal door een tackle van achteren. Pablo probeert naar een medespeler te passen. Cuadrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadrado draait met de bal, schiet en ... Camargo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Chaparros - CSD SANJUANEROS 0:1

25e minuut.
Pablo rent richting de bal. Pablo speelt de bal door. Cuadrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadrado haalt uit met een fantastische trap. Daar is Chiriboga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
López rent richting de bal. Chulvi geeft een lange en hoge pass. Campos rent richting de bal. Chiriboya rent richting de bal. Chiriboya haalt uit met een fantastische trap. Aviles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peligrosos Chaparros 50%, CSD SANJUANEROS 50%.
Peligrosos Chaparros - CSD SANJUANEROS 0:1

52e minuut.
Sylla is nu in balbezit. Chiriboya onderschept slim de pass. Chiriboya passt de bal met de wreef. Aller rent richting de bal. Aller draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Duch geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramia met een snelle inworp. Chaves rent richting de bal. Chaves geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
López geeft een hoge lob. Pablo kopt de bal weg. Cuadrado rent richting de bal. Chaves bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaves schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Chaparros - CSD SANJUANEROS 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peligrosos Chaparros 58%, CSD SANJUANEROS 42%.
Peligrosos Chaparros - CSD SANJUANEROS 0:2