Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peligrosos Zorros Chipsajoy-gt fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriboya probeert naar een medespeler te passen. Saiz is nu in balbezit. Saiz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Cubas kopt de bal weg. Klungelig pakt Galendo de bal. Diez is nu in balbezit. Cuevas rent richting de bal. Cuevas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Zorros - Chipsajoy-gt fc 1:0

15e minuut.
Conesa geeft de bal voor. Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera speelt de bal door. Diez bereikt de bal nog maar net als eerste. Diez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Chiriboya bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo rent richting de bal. Chiriboya onderschept slim de pass. Chiriboya draait met de bal, schiet en ... Arraiza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Peligrosos Zorros - Chipsajoy-gt fc 1:1

30e minuut.
Chiriboya passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Saiz de bal. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saiz verovert de bal door een tackle van achteren. Saiz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Galendo rent richting de bal. Chiriboya bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriboya probeert naar een medespeler te passen. Saiz is nu in balbezit. Saiz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peligrosos Zorros 52%, Chipsajoy-gt fc 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Peligrosos Zorros - Chipsajoy-gt fc 1:1

57e minuut.
Saiz is nu in balbezit. Velásquez rent richting de bal. Saiz verovert de bal door een tackle van achteren. Chiriboya rent richting de bal. Chiriboya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortina probeert naar een medespeler te passen. Cuevas rent richting de bal. Cuevas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Zorros - Chipsajoy-gt fc 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peligrosos Zorros 51%, Chipsajoy-gt fc 49%.
Peligrosos Zorros - Chipsajoy-gt fc 2:1