Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Perros Burgos FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Benítez passt de bal in één keer door. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz speelt de bal door. Bangoura bereikt de bal nog maar net als eerste. Bangoura draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Cosano verovert de bal door een tackle van achteren. Cosano speelt de bal door. Chiner rent richting de bal. Cordero is nu in balbezit. Cordero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ruiz met een snelle inworp. Ubiera is nu in balbezit. Ubiera probeert naar een medespeler te passen. Bangoura bereikt de bal nog maar net als eerste. Bangoura haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Escolar onderschept slim de pass. Escolar passt de bal in één keer door. Daar is Ubiera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bangoura is nu in balbezit. Bangoura draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Inworp. Salgado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ubiera rent richting de bal. Ubiera haalt uit met een fantastische trap. Juárez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Perros 37%, Burgos FC 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Perros - Burgos FC 0:0

63e minuut.
Cordero schiet op doel. Klungelig pakt Valenti de bal. Chiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiner schiet op doel. Ibar probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Andres bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez verovert de bal door een tackle van achteren. Benítez probeert naar een medespeler te passen. Cordero rent richting de bal. Cordero schiet op doel. Ibar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Andres kopt de bal weg. Ahumada geeft een hoge lob. Escolar controleert de bal met de borst. Cordero rent richting de bal. Cordero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Cosano probeert naar een medespeler te passen. Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaquero maakt een afschuwelijke overtreding. Cordero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ahumada wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiner rent richting de bal. Valenti begaat een overtreding. Valenti krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Perros 45%, Burgos FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Perros - Burgos FC 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

94e minuut.
Valenti geeft een hoge lob. Daar is Ahumada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaba met een sublieme pass. Bangoura heeft problemen om de bal te vangen. Bangoura haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

100e minuut.
Inworp. Cienfuegos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiner geeft de bal voor. Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Perros - Burgos FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Perros 61%, Burgos FC 39%.
FC Perros - Burgos FC 0:1

112e minuut.
Ahumada verovert de bal door een tackle van achteren. Ahumada geeft de bal voor. Klungelig pakt Andres de bal. Bangoura rent richting de bal. Bangoura draait met de bal, schiet en ... Donoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

115e minuut.
Cosano rent richting de bal. Salgado verovert de bal door een tackle van achteren. Salgado met een sublieme pass. Bangoura is nu in balbezit. Bangoura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Perros - Burgos FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Perros 42%, Burgos FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Perros - Burgos FC 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Chiner zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Ibar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Perros - Burgos FC 1:2
---
Ubiera kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Perros - Burgos FC 2:2
---
Cordero zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Bangoura neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Perros - Burgos FC 3:2
---
Cienfuegos neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Ibar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Ruiz neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Perros - Burgos FC 4:2
---
Ahumada kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Perros - Burgos FC 4:3
---
Andres kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Perros - Burgos FC 5:3
---