Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elegantes Osos Patzun United
Normal Tactiek koemancito
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
5 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 36.4
slecht Schieten redelijk
zwak Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


4e minuut.
Iglesias met een snelle inworp. Klungelig pakt Corchete de bal. Cervera probeert naar een medespeler te passen. Hansson is nu in balbezit. Hansson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Valderrama met een sublieme pass. Garibay is nu in balbezit. Garibay geeft een hoge lob. Hansson rent richting de bal. Hansson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Cuenca controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Schouterden maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Corleto heeft problemen om de bal te vangen. Hansson rent richting de bal. Hansson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantes Osos - Patzun United 0:1

13e minuut.
Wałaszek heeft problemen om de bal te vangen. Wałaszek passt de bal met de wreef. Hansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansson draait met de bal, schiet en ... Adrian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantes Osos - Patzun United 0:2

20e minuut.
Wałaszek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Hansson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hansson passt de bal met de wreef. Arevalo rent richting de bal. Arevalo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Wałaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałaszek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Corleto de bal. Hansson is nu in balbezit. Hansson schiet op doel. Adrian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Valderrama onderschept slim de pass. Valderrama probeert naar een medespeler te passen. Arevalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arevalo geeft een lange en hoge pass. Hansson krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Daar is Wałaszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wałaszek geeft een hoge lob. Arevalo heeft problemen om de bal te vangen. Hansson rent richting de bal. Hansson haalt uit met een fantastische trap. Adrian bokst de bal weg.

37e minuut.
Valderrama geeft een hoge lob. Escobar heeft problemen om de bal te vangen. Corchete bereikt de bal nog maar net als eerste. Arevalo onderschept slim de pass. Arevalo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Garibay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garibay passt de bal zonder na te denken. Hansson rent richting de bal. Hansson draait met de bal, schiet en ... Escobar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantes Osos - Patzun United 0:3

45e minuut.
Garibay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Echenagusia rent richting de bal. Echenagusia geeft de bal voor. Wałaszek is nu in balbezit. Wałaszek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elegantes Osos 74%, Patzun United 26%.
Elegantes Osos - Patzun United 0:3

46e minuut.
Arevalo passt de bal met de wreef. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansson verovert de bal door een tackle van achteren. Hansson schiet op doel. Adrian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantes Osos - Patzun United 0:4

48e minuut.
Walczewski probeert naar een medespeler te passen. Hansson is nu in balbezit. Arevalo rent richting de bal. Hansson is nu in balbezit. Hansson draait met de bal, schiet en ... Adrian bokst de bal weg.

58e minuut.
Correal is nu in balbezit. Correal draait met de bal, schiet en ... Walczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Cuenca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuenca schiet op doel. Paal!

60e minuut.
Corchete onderschept slim de pass. Garibay geeft de bal voor. Hansson is nu in balbezit. Hansson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantes Osos - Patzun United 0:5

63e minuut.
Arevalo met een sublieme pass. Escobar rent richting de bal. Hansson onderschept slim de pass. Hansson draait met de bal, schiet en ... Adrian probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Iglesias met een snelle inworp. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Duque begaat een overtreding. Duque krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Klungelig pakt Corleto de bal. Escobar is nu in balbezit. Arevalo verovert de bal door een tackle van achteren. Arevalo schiet op doel. Adrian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantes Osos - Patzun United 0:6

82e minuut.
Corleto rent richting de bal. Arevalo onderschept slim de pass. Arevalo probeert naar een medespeler te passen. Hansson is nu in balbezit. Hansson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arias heeft problemen om de bal te vangen. Hansson bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantes Osos - Patzun United 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elegantes Osos 70%, Patzun United 30%.
Elegantes Osos - Patzun United 0:7