Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Unión Deportiva Vini Team
Normal Tactiek Vini 532 Wing
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 40
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 39.8
slecht Schieten solide
waardeloos Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Cobo speelt de bal door. Jakimowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morales is nu in balbezit. Coscojuela verovert de bal door een tackle van achteren. Coscojuela haalt uit met een fantastische trap. Chaparro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Monachos kopt de bal weg. Morales heeft problemen om de bal te vangen. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Unión Deportiva - Vini Team 0:1

10e minuut.
Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Coscojuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Coscojuela haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Chaparro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Unión Deportiva - Vini Team 0:2

12e minuut.
Corchete heeft problemen om de bal te vangen. Jakimowicz is nu in balbezit. Monachos rent richting de bal. Monachos geeft een lange en hoge pass. Coscojuela krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Monachos speelt de bal door. Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Coscojuela rent richting de bal. Coscojuela draait met de bal, schiet en ... Chaparro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Monachos kopt de bal weg. Daar is Jakimowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakimowicz passt de bal in één keer door. Coscojuela is nu in balbezit. Coscojuela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Klungelig pakt Stefański de bal. Stefański geeft een lange en hoge pass. Corchete probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coscojuela is nu in balbezit. Coscojuela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Stefański passt de bal met de wreef. Herczeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczeg probeert naar een medespeler te passen. Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz haalt uit met een fantastische trap. Chaparro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Jakimowicz rent richting de bal. Monachos rent richting de bal. Monachos met een sublieme pass. Coscojuela rent richting de bal. Coscojuela haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Klungelig pakt Valadez de bal. Monachos is nu in balbezit. Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz schiet op doel. Chaparro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Unión Deportiva - Vini Team 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Unión Deportiva 84%, Vini Team 16%.
Real Unión Deportiva - Vini Team 0:3

50e minuut.
Proença met een sublieme pass. Coscojuela is nu in balbezit. Coscojuela passt de bal in één keer door. Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Unión Deportiva - Vini Team 0:4

53e minuut.
Morales onderschept slim de pass. Morales passt de bal zonder na te denken. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Jakimowicz is nu in balbezit. Monachos rent richting de bal. Monachos passt de bal in één keer door. Coscojuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Coscojuela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Unión Deportiva - Vini Team 0:5

55e minuut.
Camalov komt het veld opgelopen. Ambroziak komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Monachos bereikt de bal nog maar net als eerste. Monachos passt de bal zonder na te denken. Coscojuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Coscojuela schiet op doel. Chaparro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Unión Deportiva - Vini Team 0:6

62e minuut.
Monachos geeft de bal voor. Ambroziak rent richting de bal. Morales begaat een overtreding. Ambroziak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Monachos wilt de vrije trap nemen. Chaparro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Camalov speelt de bal door. Monachos bereikt de bal nog maar net als eerste. Monachos passt de bal met de wreef. Coscojuela rent richting de bal. Coscojuela draait met de bal, schiet en ... Chaparro bokst de bal weg. Klungelig pakt Morales de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Unión Deportiva - Vini Team 0:7

66e minuut.
Ambroziak rent richting de bal. Morales begaat een overtreding. Ambroziak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Burkot komt het veld opgelopen. Aydemir komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Aydemir met een sublieme pass. Herczeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczeg passt de bal met de wreef. Coscojuela rent richting de bal. Coscojuela draait met de bal, schiet en ... Chaparro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ambroziak rent richting de bal. Ambroziak draait met de bal, schiet en ... Chaparro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Unión Deportiva - Vini Team 0:8

70e minuut.
Herczeg passt de bal in één keer door. Coscojuela met een sublieme pass. Ambroziak rent richting de bal. Ambroziak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Morales de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Monachos is nu in balbezit. Monachos probeert naar een medespeler te passen. Coscojuela rent richting de bal. Coscojuela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Unión Deportiva - Vini Team 0:9

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Montes de Oca komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Montes de Oca geeft een hoge lob. Camacho geeft de bal voor. Aydemir kopt de bal weg. Ambroziak probeert de bal met de borst te controleren. Ambroziak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Unión Deportiva - Vini Team 0:10

81e minuut.
Camalov passt de bal in één keer door. Herczeg geeft de bal voor. Klungelig pakt Morales de bal. Ambroziak is nu in balbezit. Ambroziak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Unión Deportiva - Vini Team 0:11

84e minuut.
Monachos speelt de bal door. Coscojuela heeft problemen om de bal te vangen. Jiménez met een sublieme pass. Coscojuela is nu in balbezit. Coscojuela draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Frutos rent richting de bal. Aydemir verovert de bal door een tackle van achteren. Aydemir speelt de bal door. Ambroziak heeft problemen om de bal te vangen. Ambroziak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Rego rent richting de bal. Montes de Oca verovert de bal door een tackle van achteren. Montes de Oca geeft een lange en hoge pass. Coscojuela rent richting de bal. Coscojuela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Unión Deportiva 82%, Vini Team 18%.
Real Unión Deportiva - Vini Team 0:11