Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viejos Conejos Rayo Zona 5
Normal Tactiek Messengers
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 46.5
slecht Schieten wonderbaarlijk
slecht Passen solide
slecht Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Espel trapt de bal weg van het doel. Rebollo probeert naar een medespeler te passen. Cubero is nu in balbezit. Chacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Rebollo heeft problemen om de bal te vangen. Rebollo passt de bal zonder na te denken. Fontaneda is nu in balbezit. Ruiz geeft een hoge lob. Cubero krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Conejos - Rayo Zona 5 0:1

7e minuut.
Cubero met de inworp. Sheringham bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheringham geeft een hoge lob. Cubero rent richting de bal. Cubero schiet op doel. Espel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chamizo is nu in balbezit. Chamizo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Doeltrap. Espel trapt de bal weg. Ruiz kopt de bal weg. Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero draait met de bal, schiet en ... Espel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Rebollo onderschept slim de pass. Rebollo met een sublieme pass. Chamizo rent richting de bal. Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Chamizo rent richting de bal. Chamizo passt de bal in één keer door. Cubero is nu in balbezit. Cubero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Conejos - Rayo Zona 5 0:2

19e minuut.
Cubero passt de bal in één keer door. Chamizo rent richting de bal. Chamizo haalt uit met een fantastische trap. Tejero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Espel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Conejos - Rayo Zona 5 0:3

22e minuut.
Klungelig pakt Cubero de bal. Cubero passt de bal met de wreef. Chacon rent richting de bal. Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Conejos - Rayo Zona 5 0:4

23e minuut.
Sheringham passt de bal in één keer door. Chacon rent richting de bal. Chacon passt de bal met de wreef. Sheringham is nu in balbezit. Sheringham geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Sheringham zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruiz probeert naar een medespeler te passen. Cubero rent richting de bal. Chacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cubero rent richting de bal. Cubero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Conejos - Rayo Zona 5 0:5

28e minuut.
Chamizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebollo is nu in balbezit. Chamizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacon is nu in balbezit. Chacon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chamizo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Conejos - Rayo Zona 5 0:6

35e minuut.
Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero onderschept slim de pass. Chamizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero is nu in balbezit. Cubero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Espadańa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacon draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

37e minuut.
Rebollo kopt de bal weg. Daar is Cubero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chamizo is nu in balbezit. Chamizo draait met de bal, schiet en ... Gomez rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Chamizo passt de bal in één keer door. Rebollo rent richting de bal. Rebollo passt de bal met de wreef. Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Conejos - Rayo Zona 5 0:7

44e minuut.
Chacon verovert de bal door een tackle van achteren. Chacon met een sublieme pass. Cubero is nu in balbezit. Cubero schiet op doel. Espel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Conejos - Rayo Zona 5 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viejos Conejos 87%, Rayo Zona 5 13%.
Viejos Conejos - Rayo Zona 5 0:8

48e minuut.
Gomez onderschept slim de pass. Gomez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chamizo de bal. Chamizo draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Doeltrap. Espel met een harde bal richting middenveld. Rebollo kopt de bal weg. Cubero heeft problemen om de bal te vangen. Cubero draait met de bal, schiet en ... Espel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Conejos - Rayo Zona 5 0:9

52e minuut.
Chamizo verovert de bal door een tackle van achteren. Chamizo speelt de bal door. Chacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero is nu in balbezit. Cubero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Conejos - Rayo Zona 5 0:10

53e minuut.
Fontaneda is nu in balbezit. Fontaneda geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galende met de inworp. Chulvi met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Rebollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebollo geeft een lange en hoge pass. Gomez kopt de bal weg. Chamizo heeft problemen om de bal te vangen. Chamizo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Conejos - Rayo Zona 5 0:11

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Espel trapt de bal weg. Rebollo kopt de bal weg. Chamizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamizo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Cubero passt de bal met de wreef. Rebollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamizo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Conejos - Rayo Zona 5 0:12

61e minuut.
Rebollo speelt de bal door. Chamizo met een sublieme pass. Cubero is nu in balbezit. Cubero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Sheringham bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheringham passt de bal zonder na te denken. Ruiz geeft een hoge lob. Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero schiet op doel. Espel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Conejos - Rayo Zona 5 0:13

66e minuut.
Galende bereikt de bal nog maar net als eerste. Galende passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dufol de bal. Cubero onderschept slim de pass. Cubero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Sheringham verovert de bal door een tackle van achteren. Sheringham geeft de bal voor. Klungelig pakt Gomez de bal. Cubero rent richting de bal. Cubero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Daar is Chamizo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rebollo probeert naar een medespeler te passen. Chamizo is nu in balbezit. Chacon rent richting de bal. Chacon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bernaldo probeert de bal aan de voet te houden. Cubero probeert naar een medespeler te passen. Sheringham bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheringham geeft een lange en hoge pass. Chamizo krijgt zijn hoofd ertegen. Espel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cubero krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Rebollo geeft de bal voor. Klungelig pakt Chamizo de bal. Rebollo geeft de bal voor. Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero haalt uit met een fantastische trap. Espel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Conejos - Rayo Zona 5 0:14

85e minuut.
Daar is Cubero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chacon is nu in balbezit. Chacon speelt de bal door. Chamizo is nu in balbezit. Chamizo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ugarriza heeft problemen om de bal te vangen. Chamizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamizo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Conejos - Rayo Zona 5 0:15

88e minuut.
Ugarriza is nu in balbezit. Chamizo verovert de bal door een tackle van achteren. Chamizo geeft een hoge lob. Cubero rent richting de bal. Cubero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Conejos - Rayo Zona 5 0:16

90e minuut.
Chamizo heeft problemen om de bal te vangen. Rebollo speelt de bal door. Cubero is nu in balbezit. Cubero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Conejos - Rayo Zona 5 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viejos Conejos 77%, Rayo Zona 5 23%.
Viejos Conejos - Rayo Zona 5 0:17