Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asesinos Aguilas Quesada FC
Normal Tactiek 253
38% Balbezit 62%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 45
weak Schieten good
poor Passen solid
poor Verdedigen good


3e minuut.
Melgar rent richting de bal. Melgar probeert naar een medespeler te passen. Castro speelt de bal door. Rey rent richting de bal. Rey draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Daar is Conesa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey passt de bal in één keer door. Celada is nu in balbezit. Celada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Castro geeft een lange en hoge pass. Rey rent richting de bal. Rey schiet op doel. Clemente probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Castro met een sublieme pass. Naranjo rent richting de bal. Naranjo passt de bal met de wreef. Rey heeft problemen om de bal te vangen. Rey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Asesinos Aguilas - Quesada FC 0:1

13e minuut.
Klungelig pakt Dufol de bal. Naranjo met een sublieme pass. Burkan met een sublieme pass. Celada heeft problemen om de bal te vangen. Celada schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Acuńa heeft problemen om de bal te vangen. Conesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey verovert de bal door een tackle van achteren. Rey haalt uit met een fantastische trap. Acuńa probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Asesinos Aguilas - Quesada FC 0:2

18e minuut.
Burkan geeft een lange en hoge pass. Galindo heeft problemen om de bal te vangen. Rey rent richting de bal. Rey schiet op doel. Cuadros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Asesinos Aguilas - Quesada FC 0:3

22e minuut.
Castro probeert naar een medespeler te passen. Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgar passt de bal in één keer door. Rey is nu in balbezit. Rey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Asesinos Aguilas - Quesada FC 0:4

23e minuut.
Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Castro met een sublieme pass. Melgar probeert naar een medespeler te passen. Rey is nu in balbezit. Rey draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Inworp. Castro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melgar speelt de bal door. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Naranjo kopt de bal weg. Celada rent richting de bal. Rey is nu in balbezit. Rey haalt uit met een fantastische trap. Cuadros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Asesinos Aguilas - Quesada FC 0:5

38e minuut.
Conesa heeft problemen om de bal te vangen. Rey rent richting de bal. Acuńa is nu in balbezit. Rey verovert de bal door een tackle van achteren. Rey draait met de bal, schiet en ... Cuadros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Asesinos Aguilas - Quesada FC 0:6

40e minuut.
Valdes speelt de bal door. Cardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo begaat een overtreding. Galindo krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Castro passt de bal zonder na te denken. Rey is nu in balbezit. Acuńa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rey is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Melgar legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asesinos Aguilas 91%, Quesada FC 9%.
Asesinos Aguilas - Quesada FC 0:6

48e minuut.
Klungelig pakt Naranjo de bal. Naranjo passt de bal in één keer door. Celada is nu in balbezit. Celada schiet op doel. Na een snelle pass probeert Clemente de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Burkan zal de hoekschop nemen. Rey krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rey rent richting de bal. Rey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Rey geeft een hoge lob. Clemente heeft problemen om de bal te vangen. Burkan rent richting de bal. Celada is nu in balbezit. Celada haalt uit met een fantastische trap. Cuadros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cuadros trapt de bal weg van het doel. Cardona kopt de bal weg. Rey is nu in balbezit. Rey draait met de bal, schiet en ... Cuadros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Acuńa de bal onder controle te krijgen. Castro is nu in balbezit. Castro passt de bal in één keer door. Rey is nu in balbezit. Rey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cuadros trapt de bal weg van het doel. Burkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkan haalt uit met een fantastische trap. Cuadros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Naranjo probeert naar een medespeler te passen. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro passt de bal zonder na te denken. Rey rent richting de bal. Rey haalt uit met een fantastische trap. Cuadros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Daar is Zartuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burkan onderschept slim de pass. Burkan passt de bal zonder na te denken. Celada bereikt de bal nog maar net als eerste. Celada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Burkan rent richting de bal. Burkan geeft een lange en hoge pass. Galindo heeft problemen om de bal te vangen. Rey is nu in balbezit. Rey schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Arias geeft een hoge lob. Cardona is nu in balbezit. Cardona geeft een lange en hoge pass. Celada bereikt de bal nog maar net als eerste. Celada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Burkan is nu in balbezit. Burkan passt de bal zonder na te denken. Clemente speelt de bal door. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Asesinos Aguilas - Quesada FC 0:7

82e minuut.
Cardona geeft een lange en hoge pass. Burkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkan geeft een lange en hoge pass. Celada heeft problemen om de bal te vangen. Celada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Burkan rent richting de bal. Zartuna is nu in balbezit. Burkan onderschept slim de pass. Burkan geeft de bal voor. Rey maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asesinos Aguilas 92%, Quesada FC 8%.
Asesinos Aguilas - Quesada FC 0:7