Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guerreros GT CSD-Comunicaciones
Normal Tactiek probando-proband
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 48.2
poor Schieten very good
poor Passen good
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Pasillas probeert naar een medespeler te passen. Zaldivar probeert naar een medespeler te passen. Cidon probeert naar een medespeler te passen. Bagin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagin draait met de bal, schiet en ... Chapa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Valiente rent richting de bal. Valiente geeft een lange en hoge pass. Cidon probeert naar een medespeler te passen. Bagin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Daar is Vukčević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galicia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cidon onderschept slim de pass. Bagin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros GT - CSD-Comunicaciones 0:1

18e minuut.
Kalasçı verovert de bal door een tackle van achteren. Kalasçı geeft een hoge lob. Ibańez heeft problemen om de bal te vangen. Cidon geeft een hoge lob. Bagin krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Vukčević onderschept slim de pass. Vukčević probeert naar een medespeler te passen. Bagin is nu in balbezit. Bagin haalt uit met een fantastische trap. Chapa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros GT - CSD-Comunicaciones 0:2

25e minuut.
Clos passt de bal met de wreef. Najera rent richting de bal. Cidon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cidon krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Frias speelt de bal door. Pérez Arrieta is nu in balbezit. Cidon probeert naar een medespeler te passen. Bagin rent richting de bal. Bagin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Ibańez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukčević is nu in balbezit. Vukčević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Vukčević verovert de bal door een tackle van achteren. Vukčević probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bagin de bal. Bagin haalt uit met een fantastische trap. Chapa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros GT - CSD-Comunicaciones 0:3

33e minuut.
Martinez geeft een hoge lob. Pérez Arrieta is nu in balbezit. Pérez Arrieta passt de bal met de wreef. Cidon rent richting de bal. Cidon geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klungelig pakt Cidon de bal. Cidon passt de bal met de wreef. Bagin is nu in balbezit. Cidon is nu in balbezit. Cidon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kalasçı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cidon is nu in balbezit. Cidon geeft een lange en hoge pass. Bagin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros GT - CSD-Comunicaciones 0:4

39e minuut.
Pérez Arrieta passt de bal zonder na te denken. Cidon probeert naar een medespeler te passen. Bagin rent richting de bal. Kalasçı rent richting de bal. Kalasçı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros GT - CSD-Comunicaciones 0:5

42e minuut.
Vukčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukčević schiet op doel. Bagin controleert de bal met de borst. Bagin draait met de bal, schiet en ... Chapa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros GT - CSD-Comunicaciones 0:6

45e minuut.
Cidon speelt de bal door. Klungelig pakt Bagin de bal. Bagin passt de bal zonder na te denken. Cidon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cidon haalt uit met een fantastische trap. Chapa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukčević onderschept slim de pass. Vukčević draait met de bal, schiet en ... Chapa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros GT - CSD-Comunicaciones 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros GT 75%, CSD-Comunicaciones 25%.
Guerreros GT - CSD-Comunicaciones 0:7

49e minuut.
Cidon speelt de bal door. Bagin probeert de bal met de borst te controleren. Ibańez is nu in balbezit. Bagin onderschept slim de pass. Bagin draait met de bal, schiet en ... Chapa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kalasçı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalasçı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Ibańez probeert de bal aan de voet te houden. Chenu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Clos. Clos krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Bagin kopt de bal weg. Daar is Acevedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalasçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagin rent richting de bal. Bagin draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros GT - CSD-Comunicaciones 0:8

53e minuut.
Chenu speelt de bal door. Daar is Cidon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagin is nu in balbezit. Bagin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Cidon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cidon passt de bal met de wreef. Ibańez heeft problemen om de bal te vangen. Bagin is nu in balbezit. Bagin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vukčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukčević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros GT - CSD-Comunicaciones 0:9

61e minuut.
Vukčević geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kalasçı de bal. Kalasçı haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ibańez de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Clos met de inworp. Kalasçı geeft de bal voor. Bagin is nu in balbezit. Bagin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros GT - CSD-Comunicaciones 0:10

68e minuut.
Cidon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cidon passt de bal in één keer door. Daar is Vukčević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagin is nu in balbezit. Bagin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Ibańez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Bagin rent richting de bal. Cidon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagin schiet op doel. Chapa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros GT - CSD-Comunicaciones 0:11

71e minuut.
Acevedo rent richting de bal. Kalasçı verovert de bal door een tackle van achteren. Kalasçı passt de bal met de wreef. Bagin rent richting de bal. Bagin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros GT - CSD-Comunicaciones 0:12

74e minuut.
Clos met een snelle inworp. Cidon probeert naar een medespeler te passen. Bagin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros GT - CSD-Comunicaciones 0:13

75e minuut.
Chenu rent richting de bal. Cidon onderschept slim de pass. Cidon probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bagin de bal. Bagin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Daar is Ibańez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagin rent richting de bal. Bagin speelt de bal door. Cidon is nu in balbezit. Cidon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chapa trapt de bal weg. Clos kopt de bal weg. Kalasçı rent richting de bal. Kalasçı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Chapa niet meer kan verder spelen. Rodríguez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros GT 75%, CSD-Comunicaciones 25%.
Guerreros GT - CSD-Comunicaciones 0:13