Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Contentos Rojos CF
Normal Tactiek rmder
35% Balbezit 65%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 49.5
waardeloos Schieten wonderbaarlijk
zwak Passen solide
waardeloos Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Parga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouvas onderschept slim de pass. Kouvas passt de bal in één keer door. José García rent richting de bal. José García haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
José García heeft problemen om de bal te vangen. Kouvas is nu in balbezit. José García heeft problemen om de bal te vangen. Kouvas rent richting de bal. Kouvas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Jacobo rent richting de bal. Kouvas rent richting de bal. Kouvas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt José García de bal. José García haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
José García rent richting de bal. José García passt de bal met de wreef. Jacobo rent richting de bal. Jacobo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Contentos Rojos - CF 0:1

10e minuut.
Najera bereikt de bal nog maar net als eerste. José García rent richting de bal. Najera verovert de bal door een tackle van achteren. Jacobo rent richting de bal. Jacobo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Carreńo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Contentos Rojos - CF 0:2

11e minuut.
Pereira verovert de bal door een tackle van achteren. Kouvas probeert naar een medespeler te passen. Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo draait met de bal, schiet en ... Carreńo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Contentos Rojos - CF 0:3

13e minuut.
Kouvas is nu in balbezit. Kouvas speelt de bal door. Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Jacobo de bal. Jacobo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Contentos Rojos - CF 0:4

15e minuut.
Bagowski probeert naar een medespeler te passen. Jacobo rent richting de bal. José García rent richting de bal. Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Contentos Rojos - CF 0:5

18e minuut.
José García bereikt de bal nog maar net als eerste. José García passt de bal zonder na te denken. Kouvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo is nu in balbezit. Jacobo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Contentos Rojos - CF 0:6

20e minuut.
Kouvas geeft de bal voor. Cardona rent richting de bal. Jacobo verovert de bal door een tackle van achteren. Jacobo haalt uit met een fantastische trap. Carreńo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Contentos Rojos - CF 0:7

21e minuut.
Naves rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Conesa. Naves is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Naves zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jacobo springt en kopt de bal. Carreńo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cardona heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

22e minuut.
Maradona bereikt de bal nog maar net als eerste. José García speelt de bal door. Jacobo is nu in balbezit. Jacobo haalt uit met een fantastische trap. Carreńo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Contentos Rojos - CF 0:8

25e minuut.
Jacobo passt de bal in één keer door. Kouvas rent richting de bal. Kouvas passt de bal in één keer door. José García rent richting de bal. José García haalt uit met een fantastische trap. Carreńo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Contentos Rojos - CF 0:9

27e minuut.
Maradona kopt de bal weg. Conesa heeft problemen om de bal te vangen. José García probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jacobo de bal. Jacobo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt José García de bal. Echevarria bereikt de bal nog maar net als eerste. José García verovert de bal door een tackle van achteren. José García draait met de bal, schiet en ... Carreńo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Contentos Rojos - CF 0:10

31e minuut.
Ayestaran is nu in balbezit. Naves onderschept slim de pass. Naves passt de bal met de wreef. José García is nu in balbezit. José García draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Maradona onderschept slim de pass. Maradona passt de bal met de wreef. José García rent richting de bal. José García schiet op doel. Carreńo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Contentos Rojos - CF 0:11

38e minuut.
Naves met een sublieme pass. Jacobo is nu in balbezit. Jacobo passt de bal in één keer door. José García is nu in balbezit. José García schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Contentos Rojos - CF 0:12

42e minuut.
Maradona geeft een hoge lob. Jacobo heeft problemen om de bal te vangen. José García bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo rent richting de bal. Jacobo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Contentos Rojos - CF 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Contentos Rojos 74%, CF 26%.
Contentos Rojos - CF 0:13

47e minuut.
Naves verovert de bal door een tackle van achteren. Naves passt de bal zonder na te denken. Jacobo is nu in balbezit. Jacobo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Contentos Rojos - CF 0:14

50e minuut.
Kouvas heeft problemen om de bal te vangen. Kouvas draait met de bal, schiet en ... Jacobo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Naves geeft de bal voor. José García springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Contentos Rojos - CF 0:15

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Ayestaran de bal onder controle te krijgen. Jacobo is nu in balbezit. Jacobo passt de bal zonder na te denken. José García rent richting de bal. José García draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Jacobo rent richting de bal. Jacobo speelt de bal door. José García rent richting de bal. José García haalt uit met een fantastische trap. Carreńo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Pereira kopt de bal weg. José García is nu in balbezit. Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo haalt uit met een fantastische trap. José García probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Contentos Rojos - CF 0:16

58e minuut.
Kouvas speelt de bal door. Daar is Naves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parga rent richting de bal. Naves rent richting de bal. Naves met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Maradona speelt de bal door. Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo passt de bal in één keer door. José García is nu in balbezit. José García haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Maradona kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Jacobo de bal onder controle te krijgen. José García is nu in balbezit. José García schiet op doel. Carreńo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Contentos Rojos - CF 0:17

62e minuut.
Naves speelt de bal door. Kouvas rent richting de bal. Kouvas passt de bal in één keer door. José García is nu in balbezit. José García schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Vaca is nu in balbezit. Naves verovert de bal door een tackle van achteren. Naves probeert naar een medespeler te passen. José García is nu in balbezit. José García draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Contentos Rojos - CF 0:18

66e minuut.
Kouvas geeft de bal voor. José García kopt de bal weg. Jacobo rent richting de bal. Jacobo schiet op doel. Carreńo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Contentos Rojos - CF 0:19

68e minuut.
José García bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradona is nu in balbezit. José García speelt de bal door. Jacobo is nu in balbezit. Jacobo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Contentos Rojos - CF 0:20

71e minuut.
Naves kopt de bal weg. José García rent richting de bal. Jacobo rent richting de bal. Jacobo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cardona de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kouvas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Jacobo de bal. José García is nu in balbezit. José García draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Contentos Rojos - CF 0:21

74e minuut.
José García rent richting de bal. Cardona rent richting de bal. José García verovert de bal door een tackle van achteren. José García schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Contentos Rojos - CF 0:22

77e minuut.
Echevarria geeft een hoge lob. Škroup geeft de bal voor. Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo schiet op doel. Cardona probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Płonka geeft een hoge lob. Daar is Jacobo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. José García is nu in balbezit. Maradona bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradona draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kouvas rent richting de bal. Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouvas is nu in balbezit. Jacobo is nu in balbezit. Jacobo haalt uit met een fantastische trap. Carreńo bokst de bal weg.

86e minuut.
Doeltrap. Cardona trapt de bal weg. Kouvas kopt de bal weg. Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo schiet op doel. Carreńo bokst de bal weg.

88e minuut.
Bagowski rent richting de bal. Płonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagowski speelt de bal door. Maradona is nu in balbezit. Maradona geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
José García geeft een hoge lob. Kouvas rent richting de bal. Jacobo is nu in balbezit. Jacobo schiet op doel. Carreńo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Contentos Rojos - CF 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Contentos Rojos 82%, CF 18%.
Contentos Rojos - CF 0:23