Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 12:30
  • Bekerwedstrijd: KFA Cup
  • Stadion: Jack FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2944
Jack FC Gang-won doo
433 Tactiek tactic 1
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Lee-Li is nu in balbezit. Lee-Li speelt de bal door. Park-Sin rent richting de bal. Kwoo-Kyung verovert de bal door een tackle van achteren. Kwoo-Kyung schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Chyu-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoo-Kyung verovert de bal door een tackle van achteren. Hwan-Ying rent richting de bal. Hwan-Ying schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jack FC - Gang-won doo 0:1

24e minuut.
Lo-Hyu rent richting de bal. Cheng-Doo is nu in balbezit. Lo-Hyu verovert de bal door een tackle van achteren. Lo-Hyu geeft de bal voor. Chyu-Yong heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Cheng-Hyuon probeert naar een medespeler te passen. Lee-Li kopt de bal weg. Tae-Lee heeft problemen om de bal te vangen. Cheng-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Doo haalt uit met een fantastische trap. Li-Lee bokst de bal weg.

36e minuut.
Klungelig pakt Hiu-Tea de bal. Hiu-Tea passt de bal in één keer door. Sun-Kwoo is nu in balbezit. Kwoo-Kyung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoo-Kyung haalt uit met een fantastische trap. Cheng-Hyuon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Kwoo-Kyung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyu-Kyuong is nu in balbezit. Kwoo-Kyung verovert de bal door een tackle van achteren. Kwoo-Kyung schiet op doel. De bal raakt de paal. Kwoo-Kyung rent richting de bal. Kwoo-Kyung schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Klungelig pakt Kyu-Kyuong de bal. Hiu-Tea onderschept slim de pass. Hiu-Tea speelt de bal door. Kwoo-Kyung is nu in balbezit. Kwoo-Kyung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Gatamake rent richting de bal. Tae-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Tae-Lee geeft de bal voor. Hwan-Ying is nu in balbezit. Hwan-Ying geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jack FC 59%, Gang-won doo 41%.
Jack FC - Gang-won doo 0:1

48e minuut.
Kwoo-Kyung met een sublieme pass. Hwan-Ying rent richting de bal. Chyu-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Ying onderschept slim de pass. Hwan-Ying haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jack FC - Gang-won doo 0:2

52e minuut.
Sun-Kwoo is nu in balbezit. Kyu-Kyuong met een sublieme pass. Kwoo-Kyung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoo-Kyung draait met de bal, schiet en ... Cheng-Hyuon probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cheng-Hyuon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hwan-Ying rent richting de bal. Hwan-Ying haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jack FC - Gang-won doo 0:3

56e minuut.
Hwan-Ying verovert de bal door een tackle van achteren. Hwan-Ying passt de bal zonder na te denken. Chyu-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoo-Kyung verovert de bal door een tackle van achteren. Kwoo-Kyung met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hwan-Ying rent richting de bal. Hwan-Ying haalt uit met een fantastische trap. Cheng-Hyuon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Sun-Kwoo passt de bal in één keer door. Kwoo-Kyung is nu in balbezit. Tae-Byung rent richting de bal. Kwoo-Kyung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoo-Kyung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Tae-Lee geeft een lange en hoge pass. Kwoo-Kyung bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kyu-Kyuong. Kwoo-Kyung is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hiu-Tea komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Jack FC - Gang-won doo 0:4

66e minuut.
Cheng-Doo met een sublieme pass. Hwan-Ying heeft problemen om de bal te vangen. Hwan-Ying passt de bal met de wreef. Kwoo-Kyung probeert de bal met de borst te controleren. Kwoo-Kyung draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Kwoon-Li geeft de bal voor. Hwan-Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Ying speelt de bal door. Kwoo-Kyung is nu in balbezit. Kwoo-Kyung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kyu-Kyuong probeert naar een medespeler te passen. Tae-Byung is nu in balbezit. Tae-Byung speelt de bal door. Hwan-Ying is nu in balbezit. Hwan-Ying haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Jack FC - Gang-won doo 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jack FC 60%, Gang-won doo 40%.
Jack FC - Gang-won doo 0:5