Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 12:30
  • Bekerwedstrijd: KFA Cup
  • Stadion: Cho Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
Cho Dribble F.C
Normal Tactiek 343
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 25.5
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Cheng-Kun geeft een hoge lob. Wang-Ying probeert de bal met de borst te controleren. Fraccione bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraccione haalt uit met een fantastische trap. Lee-Gui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cho - Dribble F.C 0:1

11e minuut.
Tae-Bum geeft de bal voor. Fraccione kopt de bal weg. Wang-Park rent richting de bal. Fraccione bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraccione schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Lo-Hyu kopt de bal weg. Kwon-Kun is nu in balbezit. Kwon-Kun geeft de bal voor. Tsun-Tei is nu in balbezit. Tsun-Tei haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kwon-Kun speelt de bal door. Cheng-Jong probeert naar een medespeler te passen. Jae-Bum met een sublieme pass. Fraccione is nu in balbezit. Fraccione haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cho - Dribble F.C 0:2

40e minuut.
Yong-Soo heeft problemen om de bal te vangen. Jae-Bum verovert de bal door een tackle van achteren. Jae-Bum geeft de bal voor. Tsun-Tei rent richting de bal. Tsun-Tei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cho 66%, Dribble F.C 34%.
Cho - Dribble F.C 0:2

60e minuut.
Cheng-Jong met een sublieme pass. Kwon-Kun is nu in balbezit. Kwon-Kun probeert naar een medespeler te passen. Fraccione is nu in balbezit. Fraccione schiet op doel. Lee-Gui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Tsun-Tei bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Park tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tsun-Tei is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Park-Ying zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Wang-Park de bal. Tsun-Tei is nu in balbezit. Tsun-Tei draait met de bal, schiet en ... Lee-Gui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Fraccione is nu in balbezit. Cheng-Hyuong is nu in balbezit. Cheng-Hyuong geeft de bal voor. Fraccione rent richting de bal. Fraccione haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cho 54%, Dribble F.C 46%.
Cho - Dribble F.C 0:2