Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anyenghang Jangmachu DMG STAR
Normal Tactiek DMG Tactics
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 33.7
slecht Schieten goed
zwak Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


4e minuut.
Salonsaari onderschept slim de pass. Salonsaari geeft een hoge lob. García Sendín rent richting de bal. Sandu rent richting de bal. Sandu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
García Sendín is nu in balbezit. Sandu is nu in balbezit. Ote-Lee onderschept slim de pass. García Sendín bereikt de bal nog maar net als eerste. García Sendín schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Yang-Oka geeft een hoge lob. Salonsaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwon-Uk maakt een afschuwelijke overtreding. Kwon-Uk krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Salonsaari onderschept slim de pass. Salonsaari probeert naar een medespeler te passen. Sandu rent richting de bal. Sandu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anyenghang Jangmachu - DMG STAR 0:1

16e minuut.
Salonsaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Salonsaari passt de bal zonder na te denken. Ote-Lee rent richting de bal. Sandu verovert de bal door een tackle van achteren. Sandu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Salonsaari met een sublieme pass. García Sendín rent richting de bal. Lo-Lin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! García Sendín is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sandu neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Anyenghang Jangmachu - DMG STAR 0:2

19e minuut.
Salonsaari heeft problemen om de bal te vangen. Salonsaari met een sublieme pass. Hristoskov met een sublieme pass. Backhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Backhaus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Cheng-Sing is nu in balbezit. Salonsaari onderschept slim de pass. Salonsaari geeft een lange en hoge pass. García Sendín bereikt de bal nog maar net als eerste. García Sendín draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyenghang Jangmachu - DMG STAR 0:3

41e minuut.
Hristoskov speelt de bal door. Won-Byung heeft problemen om de bal te vangen. Backhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu is nu in balbezit. Sandu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyenghang Jangmachu 68%, DMG STAR 32%.
Anyenghang Jangmachu - DMG STAR 0:3

50e minuut.
Trandafir onderschept slim de pass. Salonsaari rent richting de bal. Salonsaari geeft een lange en hoge pass. García Sendín heeft problemen om de bal te vangen. García Sendín draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Yang-Oka trapt de bal weg. Hristoskov kopt de bal weg. García Sendín heeft problemen om de bal te vangen. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Cheng-Won is nu in balbezit. Sztramko verovert de bal door een tackle van achteren. Sztramko met een sublieme pass. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu schiet op doel. Li verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyenghang Jangmachu - DMG STAR 0:4

60e minuut.
Won-Byung probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hristoskov zal de hoekschop nemen. García Sendín heeft problemen om de bal te vangen. García Sendín schiet op doel. Li kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Li trapt de bal weg. Hristoskov probeert naar een medespeler te passen. Sandu is nu in balbezit. Sandu geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Hristoskov kopt de bal weg. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu passt de bal in één keer door. García Sendín heeft problemen om de bal te vangen. García Sendín haalt uit met een fantastische trap. Li probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Won-Byung is nu in balbezit. Backhaus is nu in balbezit. Backhaus passt de bal in één keer door. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Ote-Lee rent richting de bal. Sandu verovert de bal door een tackle van achteren. Sandu passt de bal in één keer door. García Sendín is nu in balbezit. García Sendín haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Salonsaari is nu in balbezit. Salonsaari geeft de bal voor. García Sendín bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kwoon-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Hyun geeft de bal voor. Hristoskov probeert naar een medespeler te passen. Backhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Backhaus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kwoon-Hyun raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jee-Son komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyenghang Jangmachu 80%, DMG STAR 20%.
Anyenghang Jangmachu - DMG STAR 0:4