Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SCF I’Park 울산 현대 축구단
Normal Tactiek 3-5-2
44% Balbezit 56%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
16.8 gemiddelde waardering 45.5
slecht Schieten zeer goed
hopeloos Passen solide
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Hotsake bereikt de bal nog maar net als eerste. Hotsake geeft de bal voor. Inworp. Mies met een snelle inworp. Plich geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Dae-Gui geeft de bal voor. Mies kopt de bal weg. Klungelig pakt Antonucci de bal. Antonucci schiet op doel. Won-Byung probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Mies geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Antonucci kopt de bal weg. Simoiu is nu in balbezit. Simoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SCF I’Park - 울산 현대 축구단 0:1

6e minuut.
Mies speelt de bal door. Kyu-Kyung is nu in balbezit. Mies onderschept slim de pass. Mies geeft de bal voor. Antonucci springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Hotsake rent richting de bal. Hotsake geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mies zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plich geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Antonucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonucci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SCF I’Park - 울산 현대 축구단 0:2

14e minuut.
Dae-Gui heeft problemen om de bal te vangen. Dae-Gui speelt de bal door. Plich geeft de bal voor. Simoiu heeft problemen om de bal te vangen. Simoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SCF I’Park - 울산 현대 축구단 0:3

15e minuut.
Dae-Gui rent richting de bal. Dae-Gui geeft een hoge lob. Inworp. Nogueira met een snelle inworp. Plich geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Tae-Uk trapt de bal weg van het doel. Nogueira kopt de bal weg. Plich rent richting de bal. Plich geeft een hoge lob. Simoiu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Balcerzak kan de bal niet met de borst controleren. Balcerzak passt de bal met de wreef. Mies speelt de bal door. Antonucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonucci draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Plich bereikt de bal nog maar net als eerste. Plich passt de bal in één keer door. Antonucci is nu in balbezit. Simoiu is nu in balbezit. Simoiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SCF I’Park - 울산 현대 축구단 0:4

29e minuut.
Sung-Bum kopt de bal weg. Plich speelt de bal door. Antonucci is nu in balbezit. Antonucci draait met de bal, schiet en ... Tae-Uk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SCF I’Park - 울산 현대 축구단 0:5

29e minuut.
Bum-Kum probeert naar een medespeler te passen. Dae-Gui is nu in balbezit. Inworp. Nogueira met de inworp. Plich geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Antonucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoiu is nu in balbezit. Antonucci is nu in balbezit. Simoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Doeltrap. Won-Byung trapt de bal weg. Plich kopt de bal weg. Mies geeft de bal voor. Simoiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SCF I’Park - 울산 현대 축구단 0:6

32e minuut.
Kyu-Joon speelt de bal door. Bum-Kum heeft problemen om de bal te vangen. Simoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Antonucci rent richting de bal. Antonucci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Antonucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonucci passt de bal met de wreef. Simoiu is nu in balbezit. Simoiu draait met de bal, schiet en ... Tae-Uk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SCF I’Park - 울산 현대 축구단 0:7

43e minuut.
Daar is Mies, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mies passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Antonucci de bal. Antonucci haalt uit met een fantastische trap. Tae-Uk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SCF I’Park - 울산 현대 축구단 0:8

44e minuut.
Kyu-Kyung met een sublieme pass. Dae-Gui rent richting de bal. Dae-Gui passt de bal in één keer door. Antonucci heeft problemen om de bal te vangen. Antonucci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCF I’Park 86%, 울산 현대 축구단 14%.
SCF I’Park - 울산 현대 축구단 0:8

47e minuut.
Won-Byung geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mies zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plich geeft de bal voor. Simoiu springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tae-Uk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Nogueira kopt de bal weg. Plich kan de bal niet met de borst controleren. Plich speelt de bal door. Antonucci rent richting de bal. Antonucci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kyu-Joon passt de bal met de wreef. Han-Bum bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Bum passt de bal zonder na te denken. Simoiu rent richting de bal. Simoiu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Plich bereikt de bal nog maar net als eerste. Plich passt de bal met de wreef. Simoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoiu haalt uit met een fantastische trap. Won-Byung probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Won-Byung geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mies met een snelle inworp. Plich geeft de bal voor. Simoiu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Won-Byung trapt de bal weg van het doel. Plich kopt de bal weg. Mies is nu in balbezit. Mies geeft de bal voor. Antonucci springt en kopt de bal. Tae-Uk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Hotsake probeert de bal met de borst te controleren. Mies rent richting de bal. Mies geeft een lange en hoge pass. Antonucci is nu in balbezit. Antonucci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SCF I’Park - 울산 현대 축구단 0:9

64e minuut.
Inworp. Mies met een snelle inworp. Plich heeft problemen om de bal te vangen. Plich geeft de bal voor. Simoiu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Tae-Uk trapt de bal weg van het doel. Plich kopt de bal weg. Antonucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoiu rent richting de bal. Simoiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Mies geeft een lange en hoge pass. Simoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoiu speelt de bal door. Antonucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonucci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SCF I’Park - 울산 현대 축구단 0:10

78e minuut.
Pätynen verovert de bal door een tackle van achteren. Pätynen speelt de bal door. Nogueira probeert de bal met de borst te controleren. Kyu-Joon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyu-Joon schiet op doel. Talıb bokst de bal weg.

80e minuut.
Dae-Gui kopt de bal weg. Nogueira rent richting de bal. Nogueira met een sublieme pass. Klungelig pakt Antonucci de bal. Antonucci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SCF I’Park - 울산 현대 축구단 0:11

82e minuut.
Nogueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogueira geeft een lange en hoge pass. Hotsake controleert de bal met de borst. Simoiu rent richting de bal. Simoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Antonucci stond buitenspel. Sung-Bum neemt vlug de vrije trap. Inworp. Mies met een snelle inworp. Plich geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Nogueira verovert de bal door een tackle van achteren. Nogueira probeert naar een medespeler te passen. Plich geeft de bal voor. Antonucci is nu in balbezit. Antonucci geeft een lange en hoge pass. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCF I’Park 81%, 울산 현대 축구단 19%.
SCF I’Park - 울산 현대 축구단 0:11