Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kümrük Qax The Gunners Baku FC
Attack Tactiek Tactic A
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.1 gemiddelde waardering 47.3
solid Schieten good
adequate Passen good
average Verdedigen good


7e minuut.
Ribbisi met een sublieme pass. Fňukal heeft problemen om de bal te vangen. Fňukal passt de bal in één keer door. Żłobiński is nu in balbezit. Żłobiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Guerriero passt de bal in één keer door. Żłobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Żłobiński passt de bal in één keer door. Ribbisi rent richting de bal. Ribbisi schiet op doel. Czartoryski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grozev rent richting de bal. Żłobiński onderschept slim de pass. Żłobiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kümrük Qax - The Gunners Baku FC 0:1

11e minuut.
Ribbisi geeft de bal voor. Woronicz is nu in balbezit. Woronicz passt de bal zonder na te denken. Żłobiński is nu in balbezit. Żłobiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Momoli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tyll komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Guerriero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerriero passt de bal zonder na te denken. Woronicz probeert naar een medespeler te passen. Żłobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Żłobiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ribbisi heeft problemen om de bal te vangen. Goluska rent richting de bal. Ribbisi maakt een afschuwelijke overtreding. Ribbisi krijgt een gele kaart. Goluska is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ribbisi met een snel genomen vrije trap. Alarcón heeft problemen om de bal te vangen. Noa is nu in balbezit. Noa haalt uit met een fantastische trap. Facin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gardas rent richting de bal. Gardas schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kümrük Qax - The Gunners Baku FC 1:1

26e minuut.
Woronicz geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Tyll de bal onder controle te krijgen. Fňukal kopt de bal weg. Żłobiński rent richting de bal. Żłobiński schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Czartoryski trapt de bal weg van het doel. Fňukal kopt de bal weg. Deyanov probeert de bal met de borst te controleren. Żłobiński verovert de bal door een tackle van achteren. Żłobiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Sultani de bal onder controle te krijgen. Żłobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Żłobiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Tyll geeft de bal voor. Daar is Lafont, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lafont geeft de bal voor. Woronicz heeft problemen om de bal te vangen. Woronicz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Fňukal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

41e minuut.
Ciqueira geeft een hoge lob. Daar is Żłobiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deyanov rent richting de bal. Żłobiński verovert de bal door een tackle van achteren. Żłobiński haalt uit met een fantastische trap. Czartoryski bokst de bal weg.

42e minuut.
Woronicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Woronicz geeft een lange en hoge pass. Ribbisi probeert de bal met de borst te controleren. Żłobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Żłobiński draait met de bal, schiet en ... Czartoryski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kümrük Qax 67%, The Gunners Baku FC 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kümrük Qax - The Gunners Baku FC 1:1

60e minuut.
Klungelig pakt Woronicz de bal. Żłobiński is nu in balbezit. Żłobiński passt de bal zonder na te denken. Woronicz is nu in balbezit. Woronicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Lafont rent richting de bal. Lafont geeft een hoge lob. Daar is Deyanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żłobiński is nu in balbezit. Żłobiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ribbisi passt de bal in één keer door. Woronicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Woronicz speelt de bal door. Żłobiński is nu in balbezit. Żłobiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Lafont geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morar met een snelle inworp. Noa rent richting de bal. Noa geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Woronicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Woronicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Deyanov de bal. Żłobiński is nu in balbezit. Żłobiński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Trybała bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybała geeft een lange en hoge pass. Grozev bereikt de bal nog maar net als eerste. Woronicz onderschept slim de pass. Woronicz schiet op doel. Czartoryski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Ribbisi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goluska geeft een lange en hoge pass. Noa bereikt de bal nog maar net als eerste. Noa draait met de bal, schiet en ... Facin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kümrük Qax - The Gunners Baku FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kümrük Qax 66%, The Gunners Baku FC 34%.
Kümrük Qax - The Gunners Baku FC 2:1