Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SuMqAyIt Sb İnternas
ac ol kisi ol! Tactiek 523
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
5 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
47.4 gemiddelde waardering 61.4
solide Schieten wonderbaarlijk
goed Passen formidabel
goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Faviero verovert de bal door een tackle van achteren. Faviero probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kardasz de bal. Kardasz draait met de bal, schiet en ... Niftəliyev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - İnternas 0:1

7e minuut.
Cappelletto onderschept slim de pass. Türksoy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cappelletto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sielczak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cappelletto maakt een snoekduik en kopt de bal. Niftəliyev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - İnternas 0:2

8e minuut.
Rövşənov kopt de bal weg. Faviero is nu in balbezit. Faviero passt de bal in één keer door. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz haalt uit met een fantastische trap. Niftəliyev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Namazov rent richting de bal. Namazov geeft de bal voor. Gau met een sublieme pass. Sielczak geeft een lange en hoge pass. Cappelletto maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Medero geeft de bal voor. Rövşənov kopt de bal weg. Neves speelt de bal door. Brajewski is nu in balbezit. Brajewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

23e minuut.
Elliott is nu in balbezit. Elliott geeft een hoge lob. Cappelletto rent richting de bal. Cappelletto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - İnternas 0:3

28e minuut.
Namazov verovert de bal door een tackle van achteren. Namazov geeft de bal voor. Sielczak kopt de bal weg. Kardasz is nu in balbezit. Kardasz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Gau geeft een lange en hoge pass. Vesia is nu in balbezit. Vesia heeft problemen om de bal te vangen. Vesia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - İnternas 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuMqAyIt Sb 70%, İnternas 30%.
SuMqAyIt Sb - İnternas 1:3

48e minuut.
Brajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaşov speelt de bal door. Brajewski rent richting de bal. Brajewski geeft de bal voor. Cappelletto springt en kopt de bal. Niftəliyev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cappelletto is nu in balbezit. Niftəliyev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cappelletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cappelletto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kardasz rent richting de bal. Babaşov begaat een overtreding. Kardasz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sielczak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cappelletto krijgt zijn hoofd ertegen. Niftəliyev bokst de bal weg.

67e minuut.
Venâncio bereikt de bal nog maar net als eerste. Neves is nu in balbezit. Neves geeft de bal voor. Brajewski rent richting de bal. Brajewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Klungelig pakt Kardasz de bal. Kardasz speelt de bal door. Cappelletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cappelletto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - İnternas 1:4

74e minuut.
Kardasz is nu in balbezit. Kardasz passt de bal in één keer door. Cappelletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cappelletto draait met de bal, schiet en ... Niftəliyev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - İnternas 1:5

75e minuut.
Xırdalanlı komt het veld opgelopen. Vəlimətov komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Brajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brajewski passt de bal met de wreef. Cappelletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cappelletto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - İnternas 1:6

90e minuut.
Kardasz verovert de bal door een tackle van achteren. Kardasz met een sublieme pass. Cappelletto is nu in balbezit. Cappelletto haalt uit met een fantastische trap. Niftəliyev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - İnternas 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuMqAyIt Sb 76%, İnternas 24%.
SuMqAyIt Sb - İnternas 1:7