Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:29
  • Bekerwedstrijd: Azərbaycan kuboku
  • Stadion: Zirə
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 34066
Zirə FK Şuşa FK
.... Tactiek Bazuka
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
46.9 gemiddelde waardering 56.6
solid Schieten very good
solid Passen very good
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Mövlüyarov geeft een lange en hoge pass. Nəcəfzadə rent richting de bal. Nəcəfzadə passt de bal met de wreef. Lo-Chun rent richting de bal. Lo-Chun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - Şuşa FK 0:1

10e minuut.
Sayadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifli onderschept slim de pass. Şərifli passt de bal in één keer door. Talıb is nu in balbezit. Talıb schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Lo-Chun onderschept slim de pass. Lo-Chun passt de bal met de wreef. Nəcəfzadə is nu in balbezit. Nəcəfzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - Şuşa FK 0:2

24e minuut.
Mirzəzadə geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Smock de bal onder controle te krijgen. Nəcəfzadə is nu in balbezit. Nəcəfzadə draait met de bal, schiet en ... Alejos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - Şuşa FK 0:3

31e minuut.
Nəzirov kopt de bal weg. Daar is Mikayıloğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirzəzadə speelt de bal door. Nəcəfzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfzadə draait met de bal, schiet en ... Alejos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Lo-Chun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Chun passt de bal in één keer door. Nəcəfzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfzadə draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zirə FK 71%, Şuşa FK 29%.
Zirə FK - Şuşa FK 0:3

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banegas met een snelle inworp. Liszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Opasiński geeft de bal voor. Davatz krijgt zijn hoofd ertegen. Zakirli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Mirzəzadə speelt de bal door. Şərifli is nu in balbezit. Şərifli passt de bal in één keer door. Talıb is nu in balbezit. Talıb haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Sayadov kopt de bal weg. Daar is Nəzirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nəcəfzadə rent richting de bal. Nəcəfzadə haalt uit met een fantastische trap. Alejos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Banegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Banegas geeft een hoge lob. Davatz is nu in balbezit. Davatz draait met de bal, schiet en ... Zakirli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Nəcəfzadə rent richting de bal. Nəzirov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nəcəfzadə is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nəcəfzadə neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - Şuşa FK 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zirə FK 66%, Şuşa FK 34%.
Zirə FK - Şuşa FK 0:4