Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
QR FC ALLAHU_AKBAR
541 Tactiek Kharabagh
54% Balbezit 46%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.2 gemiddelde waardering 58.5
solide Schieten formidabel
matig Passen uitstekend
redelijk Verdedigen goed


6e minuut.
Rędzina is nu in balbezit. Rędzina speelt de bal door. Maghiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiran draait met de bal, schiet en ... Backshaw werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - ALLAHU_AKBAR 0:1

13e minuut.
Pac geeft een lange en hoge pass. Maghiran is nu in balbezit. Chiper is nu in balbezit. Chiper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - ALLAHU_AKBAR 0:2

18e minuut.
Repák bereikt de bal nog maar net als eerste. Rędzina onderschept slim de pass. Rędzina speelt de bal door. Maghiran controleert de bal met de borst. Maghiran haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Andrieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrieu met een sublieme pass. Maghiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiran draait met de bal, schiet en ... Backshaw probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - ALLAHU_AKBAR 0:3

23e minuut.
Rist onderschept slim de pass. Rist geeft een hoge lob. Şabanov kopt de bal weg. Maghiran rent richting de bal. Maghiran schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Candotti rent richting de bal. Candotti speelt de bal door. Rędzina geeft een hoge lob. Maghiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiran haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Andrieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrieu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Maghiran de bal. Maghiran haalt uit met een fantastische trap. Backshaw probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - ALLAHU_AKBAR 0:4

32e minuut.
Mencik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rędzina is nu in balbezit. Rędzina geeft een hoge lob. Daar is Maghiran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maghiran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Zeoli passt de bal in één keer door. Daar is Rędzina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rędzina speelt de bal door. Chiper is nu in balbezit. Chiper geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Candotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Candotti passt de bal met de wreef. Maghiran rent richting de bal. Maghiran haalt uit met een fantastische trap. Backshaw werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - ALLAHU_AKBAR 0:5

42e minuut.
Chiper rent richting de bal. Chiper passt de bal zonder na te denken. Maghiran is nu in balbezit. Maghiran draait met de bal, schiet en ... Backshaw werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - ALLAHU_AKBAR 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QR FC 59%, ALLAHU_AKBAR 41%.
QR FC - ALLAHU_AKBAR 0:6

46e minuut.
Rędzina is nu in balbezit. Rędzina geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maghiran de bal. Maghiran schiet op doel. Backshaw probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - ALLAHU_AKBAR 0:7

52e minuut.
Pac geeft een lange en hoge pass. Maghiran is nu in balbezit. Maghiran heeft problemen om de bal te vangen. Maghiran haalt uit met een fantastische trap. Backshaw werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - ALLAHU_AKBAR 0:8

55e minuut.
Repák verovert de bal door een tackle van achteren. Rędzina verovert de bal door een tackle van achteren. Rędzina geeft een hoge lob. Maghiran rent richting de bal. Maghiran haalt uit met een fantastische trap. Backshaw probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maghiran is nu in balbezit. Maghiran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - ALLAHU_AKBAR 0:9

63e minuut.
Repák geeft de bal voor. Inworp. Andrieu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiper is nu in balbezit. Chiper geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Pac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rędzina speelt de bal door. Andrieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrieu geeft een hoge lob. Chiper springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - ALLAHU_AKBAR 0:10

67e minuut.
Andrieu verovert de bal door een tackle van achteren. Andrieu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chiper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiper haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Postranskiy de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Chiper geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Backshaw speelt de bal door. Rędzina kopt de bal weg. Daar is Maghiran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maghiran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - ALLAHU_AKBAR 0:11

70e minuut.
Kalanj onderschept slim de pass. Kalanj probeert naar een medespeler te passen. Candotti heeft problemen om de bal te vangen. Maghiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - ALLAHU_AKBAR 0:12

75e minuut.
Andrieu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zeoli is nu in balbezit. Zeoli geeft een lange en hoge pass. Maghiran is nu in balbezit. Maghiran haalt uit met een fantastische trap. Backshaw verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Backshaw trapt de bal weg. Rędzina rent richting de bal. Rędzina geeft de bal voor. Maghiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiran haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Rędzina is nu in balbezit. Rędzina geeft een lange en hoge pass. Maghiran is nu in balbezit. Maghiran haalt uit met een fantastische trap. Backshaw probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Chiper onderschept slim de pass. Chiper met een sublieme pass. Maghiran is nu in balbezit. Maghiran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - ALLAHU_AKBAR 0:13

86e minuut.
Rędzina probeert naar een medespeler te passen. Andrieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrieu met een sublieme pass. Chiper is nu in balbezit. Chiper schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QR FC 66%, ALLAHU_AKBAR 34%.
QR FC - ALLAHU_AKBAR 0:13