Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forza Neftçi Shamkir FC
Neftçi 3-5-2 Tactiek 4-1-2-1-2
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 39
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
32 gemiddelde waardering 62.8
weak Schieten formidable
weak Passen formidable
adequate Verdedigen very good


5e minuut.
Ciobotaru probeert naar een medespeler te passen. Pinho kopt de bal weg. Klungelig pakt Rodera de bal. Skubała is nu in balbezit. Skubała draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Pinho is nu in balbezit. Pinho geeft een hoge lob. Skubała kopt de bal weg. Zakiroğlu rent richting de bal. Zakiroğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Pinho speelt de bal door. Torres heeft problemen om de bal te vangen. Torres passt de bal in één keer door. Zakiroğlu rent richting de bal. Zakiroğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - Shamkir FC 0:1

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pinho met een snelle inworp. İsrafilov bereikt de bal nog maar net als eerste. İsrafilov geeft een lange en hoge pass. Zakiroğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Pinho verovert de bal door een tackle van achteren. Pinho geeft een lange en hoge pass. Torres is nu in balbezit. Torres geeft een lange en hoge pass. Skubała springt en kopt de bal. Ciobotaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Torres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres geeft de bal voor. Skubała is nu in balbezit. Skubała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - Shamkir FC 0:2

20e minuut.
Daar is Grodzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grodzki passt de bal met de wreef. Torres is nu in balbezit. Torres schiet op doel. Ciobotaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
İsrafilov geeft de bal voor. Skubała kopt de bal weg. Zakiroğlu is nu in balbezit. Zakiroğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - Shamkir FC 0:3

23e minuut.
Skubała verovert de bal door een tackle van achteren. Skubała passt de bal met de wreef. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres geeft een hoge lob. Zakiroğlu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - Shamkir FC 0:4

26e minuut.
Rodera met de inworp. Pinho is nu in balbezit. Pinho geeft een hoge lob. Daar is Skubała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skubała schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Torres is nu in balbezit. Torres probeert naar een medespeler te passen. Zakiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakiroğlu haalt uit met een fantastische trap. Ciobotaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - Shamkir FC 0:5

33e minuut.
Inworp. Pinho met de inworp. İsrafilov rent richting de bal. İsrafilov geeft een hoge lob. Skubała springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ciobotaru trapt de bal weg. Skubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubała schiet op doel. Ciobotaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - Shamkir FC 0:6

37e minuut.
Drangov met een snelle inworp. Pinho geeft de bal voor. Klungelig pakt Rodera de bal. Skubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubała haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Pinho passt de bal zonder na te denken. Rodera verovert de bal door een tackle van achteren. Skubała is nu in balbezit. Skubała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - Shamkir FC 0:7

45e minuut.
Gera is nu in balbezit. Pinho verovert de bal door een tackle van achteren. Pinho met een sublieme pass. Skubała rent richting de bal. Skubała haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Neftçi 81%, Shamkir FC 19%.
Forza Neftçi - Shamkir FC 0:7

46e minuut.
Zakiroğlu met een sublieme pass. Skubała is nu in balbezit. Skubała met een sublieme pass. Zakiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakiroğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Pinho rent richting de bal. Pinho geeft een hoge lob. Zakiroğlu kopt de bal weg. Skubała is nu in balbezit. Skubała draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Pinho probeert naar een medespeler te passen. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz passt de bal zonder na te denken. İsrafilov geeft een hoge lob. Skubała krijgt zijn hoofd ertegen. Ciobotaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zakiroğlu is nu in balbezit. Zakiroğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - Shamkir FC 0:8

50e minuut.
Torres kopt de bal weg. Skubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pirri krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Feyzullayev rent richting de bal. Feyzullayev geeft een lange en hoge pass. Pinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinho geeft een hoge lob. Zakiroğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Halfon geeft de bal voor. Grodzki is nu in balbezit. İsrafilov begaat een overtreding. İsrafilov krijgt een gele kaart. Grodzki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

58e minuut.
Ciobotaru met een sublieme pass. Inworp. Pinho met de inworp. İsrafilov rent richting de bal. İsrafilov geeft een hoge lob. Ciobotaru bokst de bal weg.

60e minuut.
Drangov rent richting de bal. Pinho onderschept slim de pass. Pinho geeft een lange en hoge pass. Skubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubała schiet op doel. Ciobotaru bokst de bal weg.

65e minuut.
Rodera kopt de bal weg. Nəsiroğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Torres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres schiet op doel. Ciobotaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Pinho met een snelle inworp. İsrafilov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zakiroğlu de bal. Skubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubała draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - Shamkir FC 0:9

70e minuut.
Ortiz rent richting de bal. Ortiz geeft de bal voor. Skubała kopt de bal weg. Daar is Zakiroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zakiroğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Zakiroğlu is nu in balbezit. Ciobotaru probeert naar een medespeler te passen. İsrafilov kopt de bal weg. Skubała rent richting de bal. Skubała schiet op doel. Ciobotaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
İsrafilov passt de bal zonder na te denken. Torres is nu in balbezit. Torres geeft een hoge lob. Zakiroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Zakiroğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - Shamkir FC 0:10

74e minuut.
Udrea komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Pinho met een sublieme pass. Ortiz geeft een hoge lob. Skubała is nu in balbezit. Skubała draait met de bal, schiet en ... Ciobotaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - Shamkir FC 0:11

77e minuut.
İsrafilov bereikt de bal nog maar net als eerste. İsrafilov geeft een hoge lob. Zakiroğlu is nu in balbezit. Zakiroğlu schiet op doel. Ciobotaru probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Skubała rent richting de bal. Skubała draait met de bal, schiet en ... Ciobotaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Torres geeft de bal voor. Skubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Skubała is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skubała neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - Shamkir FC 0:12

83e minuut.
İsrafilov met een sublieme pass. Pinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinho passt de bal zonder na te denken. Skubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - Shamkir FC 0:13

84e minuut.
Klungelig pakt Górnicki de bal. Zakiroğlu is nu in balbezit. Skubała is nu in balbezit. Skubała schiet op doel. Ciobotaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - Shamkir FC 0:14

88e minuut.
Pinho onderschept slim de pass. Pinho probeert naar een medespeler te passen. Torres rent richting de bal. Torres geeft de bal voor. Skubała springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - Shamkir FC 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Neftçi 72%, Shamkir FC 28%.
Forza Neftçi - Shamkir FC 0:15