Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
.XEZER. ICHERISHEHER FK
dolu ugul 3 Tactiek atack
40% Balbezit 60%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
38.5 gemiddelde waardering 58.5
good Schieten excellent
adequate Passen solid
adequate Verdedigen very good


11e minuut.
Daar is Dengel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dengel met een sublieme pass. Bonizzone speelt de bal door. Sevgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Inworp. Bonizzone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dengel geeft een lange en hoge pass. Cantafio rent richting de bal. Cantafio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Simoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Quốc Việt bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
.XEZER. - ICHERISHEHER FK 0:1

16e minuut.
Sevgi met een sublieme pass. Cantafio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantafio passt de bal met de wreef. Quốc Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Việt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Klungelig pakt Alvarado de bal. Cantafio bereikt de bal nog maar net als eerste. Qarabağlı legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cantafio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quốc Việt legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal. Cantafio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantafio schiet op doel. Simoiu bokst de bal weg.

34e minuut.
Dengel passt de bal in één keer door. Sevgi is nu in balbezit. Sevgi passt de bal met de wreef. Cantafio is nu in balbezit. Cantafio schiet op doel. Simoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Dengel passt de bal zonder na te denken. Bonizzone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonizzone geeft een lange en hoge pass. Cantafio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantafio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
.XEZER. - ICHERISHEHER FK 0:2

42e minuut.
Sevgi kopt de bal weg. Quốc Việt is nu in balbezit. Quốc Việt passt de bal in één keer door. Cantafio rent richting de bal. Cantafio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .XEZER. 68%, ICHERISHEHER FK 32%.
.XEZER. - ICHERISHEHER FK 0:2

53e minuut.
Alvarado passt de bal met de wreef. Sevgi rent richting de bal. Sevgi speelt de bal door. Cantafio rent richting de bal. Cantafio haalt uit met een fantastische trap. Simoiu bokst de bal weg. Hüseynzadə kopt de bal weg. Dengel probeert de bal aan de voet te houden. Quốc Việt is nu in balbezit. Quốc Việt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Hüseynzadə geeft de bal voor. Verdyck speelt de bal door. Bonizzone kopt de bal weg. Quốc Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Việt schiet op doel. Simoiu bokst de bal weg.

78e minuut.
Dengel onderschept slim de pass. Dengel met een sublieme pass. Cantafio rent richting de bal. Cantafio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
.XEZER. - ICHERISHEHER FK 0:3

81e minuut.
Bonizzone heeft problemen om de bal te vangen. Bonizzone probeert naar een medespeler te passen. Daar is Quốc Việt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quốc Việt schiet op doel. Simoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
.XEZER. - ICHERISHEHER FK 0:4

89e minuut.
Lieb passt de bal in één keer door. Bonizzone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonizzone passt de bal in één keer door. Quốc Việt rent richting de bal. Quốc Việt draait met de bal, schiet en ... Simoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .XEZER. 68%, ICHERISHEHER FK 32%.
.XEZER. - ICHERISHEHER FK 0:4