Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK HUN Lâ İlâhe İllAllah
352 Tactiek king
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.8 gemiddelde waardering 57.3
goed Schieten wonderbaarlijk
solide Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Kalan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramírez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łatuszyński geeft een hoge lob. Gutiérrez maakt een snoekduik en kopt de bal. Abonisio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Koprov passt de bal in één keer door. Łatuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łatuszyński passt de bal in één keer door. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Kalan rent richting de bal. Kalan geeft de bal voor. Ramírez kopt de bal weg. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. Abonisio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Pólvora speelt de bal door. Łatuszyński is nu in balbezit. Łatuszyński geeft een hoge lob. Gutiérrez springt en kopt de bal. Kalan kan de bal niet met de borst controleren. Abonisio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Zurbriggen de bal onder controle te krijgen. Vágner speelt de bal door. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kalan de bal onder controle te krijgen. Abonisio bokst de bal weg.

23e minuut.
Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez passt de bal in één keer door. Łatuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łatuszyński geeft een hoge lob. Gutiérrez krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ramírez passt de bal in één keer door. Łatuszyński rent richting de bal. Łatuszyński geeft een hoge lob. Gutiérrez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK HUN - Lâ İlâhe İllAllah 0:1

35e minuut.
İbrahimov heeft problemen om de bal te vangen. Ramírez onderschept slim de pass. Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Wacławik is nu in balbezit. Sârbulescu is nu in balbezit. Wacławik verovert de bal door een tackle van achteren. Wacławik draait met de bal, schiet en ... Cetină probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK HUN - Lâ İlâhe İllAllah 1:1

40e minuut.
Dialegmenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez onderschept slim de pass. Ramírez met een sublieme pass. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Vágner kopt de bal weg. Pólvora is nu in balbezit. Pólvora probeert naar een medespeler te passen. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK HUN - Lâ İlâhe İllAllah 1:2

45e minuut.
Łatuszyński geeft een lange en hoge pass. İbrahimov heeft problemen om de bal te vangen. Łatuszyński speelt de bal door. Ramírez geeft de bal voor. Gutiérrez krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK HUN 66%, Lâ İlâhe İllAllah 34%.
FK HUN - Lâ İlâhe İllAllah 1:2

48e minuut.
Dialegmenos probeert naar een medespeler te passen. Vágner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágner passt de bal met de wreef. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Gerth rent richting de bal. Dialegmenos onderschept slim de pass. Koprov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Koprov krijgt een gele kaart. Dialegmenos moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dialegmenos kan niet meer verder spelen. García Conde komt het veld opgelopen. Yusifli met een snel genomen vrije trap. Wacławik krijgt zijn hoofd ertegen. Cetină verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Vágner kopt de bal weg. Pólvora is nu in balbezit. Pólvora met een sublieme pass. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez schiet op doel. Abonisio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Łatuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łatuszyński speelt de bal door. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK HUN - Lâ İlâhe İllAllah 1:3

62e minuut.
Pólvora rent richting de bal. Pólvora geeft een hoge lob. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK HUN - Lâ İlâhe İllAllah 1:4

63e minuut.
Pólvora geeft een hoge lob. Klungelig pakt Yusifli de bal. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ... Abonisio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK HUN - Lâ İlâhe İllAllah 1:5

66e minuut.
Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifli onderschept slim de pass. Yusifli speelt de bal door. Wacławik rent richting de bal. Wacławik haalt uit met een fantastische trap. Cetină bokst de bal weg.

68e minuut.
Pólvora met een sublieme pass. Ramírez met een sublieme pass. Łatuszyński speelt de bal door. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. Abonisio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Ramírez rent richting de bal. Ramírez passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gutiérrez de bal. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. Abonisio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez passt de bal in één keer door. Vágner speelt de bal door. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. Abonisio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Roonеy rent richting de bal. Łatuszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Łatuszyński passt de bal zonder na te denken. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez schiet op doel. Abonisio bokst de bal weg.

80e minuut.
İbrahimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Łatuszyński speelt de bal door. Klungelig pakt Gutiérrez de bal. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Pólvora kopt de bal weg. Daar is Gutiérrez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalan rent richting de bal. Gutiérrez onderschept slim de pass. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Łatuszyński passt de bal met de wreef. Kalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez onderschept slim de pass. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK HUN - Lâ İlâhe İllAllah 1:6

89e minuut.
Ramírez kopt de bal weg. Łatuszyński rent richting de bal. Łatuszyński passt de bal met de wreef. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Łatuszyński zal de hoekschop nemen. Gutiérrez kopt de bal weg. Klungelig pakt Vágner de bal. Vágner geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FK HUN - Lâ İlâhe İllAllah 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK HUN 67%, Lâ İlâhe İllAllah 33%.
FK HUN - Lâ İlâhe İllAllah 1:7