Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ekang FC ac bernet
Normal Tactiek 523
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 22.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Djonou met een sublieme pass. Assou is nu in balbezit. Colomban is nu in balbezit. Assou onderschept slim de pass. Assou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
N`Kong bereikt de bal nog maar net als eerste. Djonou onderschept slim de pass. Djonou geeft een lange en hoge pass. Assou bereikt de bal nog maar net als eerste. Assou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekang FC - ac bernet 1:0

24e minuut.
Fonlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonlon schiet op doel. Fogang bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogang draait met de bal, schiet en ... Kouamo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bekombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekombo met een sublieme pass. Jouan rent richting de bal. Fonlon verovert de bal door een tackle van achteren. Fonlon draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ekang FC - ac bernet 1:1

35e minuut.
N`Kong is nu in balbezit. N`Kong geeft een lange en hoge pass. Tchuem rent richting de bal. Fonlon onderschept slim de pass. Fonlon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Djonou passt de bal zonder na te denken. Ribouem bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekombo begaat een overtreding. Bekombo krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Fonlon rent richting de bal. Ribouem bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonlon verovert de bal door een tackle van achteren. Fonlon draait met de bal, schiet en ... Kouamo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekang FC - ac bernet 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ekang FC 61%, ac bernet 39%.
Ekang FC - ac bernet 1:2

56e minuut.
Baning is nu in balbezit. Messi verovert de bal door een tackle van achteren. Messi passt de bal met de wreef. Assou rent richting de bal. Assou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Inworp. Edjoa met een snelle inworp. N`Guewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Edjoa is nu in balbezit. Edjoa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Daar is Ribouem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edjoa rent richting de bal. Edjoa passt de bal met de wreef. Fonlon rent richting de bal. Fonlon haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Toumou speelt de bal door. Fogang rent richting de bal. Fogang passt de bal zonder na te denken. Fonlon rent richting de bal. Fonlon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Baning passt de bal in één keer door. Jouan is nu in balbezit. Baning begaat een overtreding. Baning krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ekang FC 53%, ac bernet 47%.
Ekang FC - ac bernet 1:2