Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dova FC Royal Rangers
Normal Tactiek 433
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 32.7
slecht Schieten goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Esso onderschept slim de pass. Etkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Etkowski speelt de bal door. Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymiczek draait met de bal, schiet en ... N`Tamack probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dova FC - Royal Rangers 0:1

6e minuut.
Wlazło onderschept slim de pass. Wlazło passt de bal met de wreef. Szymiczek is nu in balbezit. Szymiczek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dova FC - Royal Rangers 0:2

16e minuut.
Eyeffa kopt de bal weg. Etkowski heeft problemen om de bal te vangen. Wlazło met een sublieme pass. Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymiczek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Nwawel bereikt de bal nog maar net als eerste. Etkowski onderschept slim de pass. Etkowski speelt de bal door. Szymiczek rent richting de bal. Szymiczek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Wlazło met een sublieme pass. Moutchen rent richting de bal. Szymiczek rent richting de bal. Moutchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Moutchen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ahidjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Timba verovert de bal door een tackle van achteren. Timba geeft een lange en hoge pass. Szymiczek is nu in balbezit. Szymiczek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Tcheuko heeft problemen om de bal te vangen. Wlazło rent richting de bal. Wlazło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dova FC - Royal Rangers 0:3

33e minuut.
Etkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Etkowski probeert naar een medespeler te passen. Szymiczek heeft problemen om de bal te vangen. Szymiczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dova FC - Royal Rangers 0:4

36e minuut.
Eyeffa is nu in balbezit. Wlazło rent richting de bal. Wlazło speelt de bal door. Szymiczek is nu in balbezit. Szymiczek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szymiczek is nu in balbezit. Szymiczek haalt uit met een fantastische trap. N`Tamack kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dova FC - Royal Rangers 0:5

38e minuut.
Esso bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyeffa onderschept slim de pass. Eyeffa passt de bal zonder na te denken. Szymiczek heeft problemen om de bal te vangen. Szymiczek haalt uit met een fantastische trap. Paal!

40e minuut.
Tcheuko met een snelle inworp. Eyeffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyeffa passt de bal met de wreef. Etkowski speelt de bal door. Timba geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
N`Tamack trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Nwawel de bal. Etkowski met een sublieme pass. Szymiczek is nu in balbezit. Szymiczek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dova FC 72%, Royal Rangers 28%.
Dova FC - Royal Rangers 0:5

47e minuut.
Szymiczek haalt uit met een fantastische trap. Tcheuko probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Eyeffa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szymiczek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dova FC - Royal Rangers 0:6

56e minuut.
Eyeffa probeert de bal aan de voet te houden. Esso probeert naar een medespeler te passen. N`Dam rent richting de bal. Makanda onderschept slim de pass. Makanda geeft de bal voor. N`Tamack probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Moutchen onderschept slim de pass. Moutchen met een sublieme pass. Tcheuko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymiczek onderschept slim de pass. Szymiczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dova FC - Royal Rangers 0:7

65e minuut.
Nana verovert de bal door een tackle van achteren. Nana geeft een hoge lob. Nwawel kopt de bal weg. Moundi bereikt de bal nog maar net als eerste. Moundi haalt uit met een fantastische trap. Paal! Pankiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dova FC - Royal Rangers 1:7

70e minuut.
Daar is Szymiczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tcheuko is nu in balbezit. Tcheuko passt de bal in één keer door. Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymiczek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Meck komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Meck passt de bal zonder na te denken. N`Tsogo rent richting de bal. Wlazło verovert de bal door een tackle van achteren. Meck rent richting de bal. Meck draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dova FC - Royal Rangers 1:8

78e minuut.
Etkowski geeft een hoge lob. Meck rent richting de bal. Wlazło is nu in balbezit. Wlazło schiet op doel. N`Tamack maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moutchen maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Nana probeert naar een medespeler te passen. Ahidjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahidjo geeft de bal voor. N`Dam is nu in balbezit. N`Dam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Doeltrap. N`Kendzap komt het veld opgelopen. Wandji komt het veld opgelopen. M`Bongo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dova FC 52%, Royal Rangers 48%.
Dova FC - Royal Rangers 1:8