Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elegance FC Odl Boys
Normal Tactiek 523
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 32.3
poor Schieten good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Atasoylu passt de bal zonder na te denken. Daar is Toderaşca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toderaşca passt de bal met de wreef. Trevisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevisan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegance FC - Odl Boys 0:1

8e minuut.
Puiu speelt de bal door. Amedei rent richting de bal. Essamba rent richting de bal. Amedei verovert de bal door een tackle van achteren. Amedei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Atasoylu heeft problemen om de bal te vangen. Atasoylu geeft de bal voor. Tchinda is nu in balbezit. Trevisan onderschept slim de pass. Trevisan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Amedei is nu in balbezit. Amedei met een sublieme pass. Trevisan rent richting de bal. Trevisan haalt uit met een fantastische trap. Essa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegance FC - Odl Boys 0:2

18e minuut.
Daar is N`Jenje, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puiu rent richting de bal. Puiu probeert naar een medespeler te passen. Trevisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevisan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Trevisan passt de bal zonder na te denken. Amedei bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevisan rent richting de bal. Amedei rent richting de bal. Amedei schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Chrzanowski onderschept slim de pass. Fogang begaat een overtreding. Chrzanowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Puiu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Trevisan springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Essa met een sublieme pass. Puiu kopt de bal weg. Klungelig pakt Trevisan de bal. Trevisan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Doeltrap. Essa met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Bonjawo de bal. Trevisan rent richting de bal. Trevisan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tombi heeft problemen om de bal te vangen. Puiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombi verovert de bal door een tackle van achteren. Trevisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevisan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Minlend met een harde bal richting middenveld. Atasoylu kopt de bal weg. Trevisan rent richting de bal. Trevisan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Atasoylu kopt de bal weg. Klungelig pakt Minlend de bal. Trevisan is nu in balbezit. Trevisan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Essa trapt de bal weg. Atasoylu kopt de bal weg. Klungelig pakt Trevisan de bal. Trevisan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Atasoylu rent richting de bal. Atasoylu geeft een lange en hoge pass. Minlend is nu in balbezit. Trevisan verovert de bal door een tackle van achteren. Trevisan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tsoupras komt het veld opgelopen. Gardynik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elegance FC 78%, Odl Boys 22%.
Elegance FC - Odl Boys 0:2

47e minuut.
Puiu speelt de bal door. Atasoylu speelt de bal door. Trevisan heeft problemen om de bal te vangen. Trevisan draait met de bal, schiet en ... Essa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegance FC - Odl Boys 0:3

55e minuut.
Toderaşca verovert de bal door een tackle van achteren. Atasoylu rent richting de bal. Atasoylu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Trevisan de bal. Trevisan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Tsoupras passt de bal in één keer door. Bonjawo is nu in balbezit. Toderaşca verovert de bal door een tackle van achteren. Trevisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevisan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Minlend de bal. Essa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Bonjawo probeert naar een medespeler te passen. Tchinda rent richting de bal. Trevisan onderschept slim de pass. Trevisan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elegance FC - Odl Boys 0:4

70e minuut.
Dąbiewicz geeft een lange en hoge pass. Puiu is nu in balbezit. Puiu passt de bal in één keer door. Amedei is nu in balbezit. Amedei draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Gawlicki is nu in balbezit. Essamba is nu in balbezit. Essamba geeft de bal voor. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap. Essa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Fogang kopt de bal weg. Daar is Toderaşca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toderaşca geeft een lange en hoge pass. Trevisan is nu in balbezit. Trevisan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trevisan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegance FC - Odl Boys 0:5

87e minuut.
Palucci met een snelle inworp. Atasoylu is nu in balbezit. Atasoylu geeft een lange en hoge pass. Amedei is nu in balbezit. Amedei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elegance FC 70%, Odl Boys 30%.
Elegance FC - Odl Boys 0:5