Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Basel ABAD Fc
Attack Tactiek 532
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 33
poor Schieten good
weak Passen weak
poor Verdedigen average


11e minuut.
Ekoh met de inworp. Daar is Tsopzang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsopzang geeft de bal voor. Harb is nu in balbezit. Harb schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Moutchen passt de bal met de wreef. Figurski rent richting de bal. Figurski probeert naar een medespeler te passen. Harb bereikt de bal nog maar net als eerste. Harb draait met de bal, schiet en ... Mvogo bokst de bal weg.

28e minuut.
Nlend probeert de bal met de borst te controleren. Raiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Raiss geeft een hoge lob. Harb is nu in balbezit. Harb draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Madi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Harb rent richting de bal. Harb passt de bal zonder na te denken. Raiss is nu in balbezit. Raiss schiet op doel. Mvogo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Som heeft problemen om de bal te vangen. Raiss rent richting de bal. Raiss schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Figurski rent richting de bal. Nlend tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Figurski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moutchen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Harb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raiss is nu in balbezit. Raiss draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Tsopzang geeft een lange en hoge pass. Tsopzang speelt de bal door. Harb bereikt de bal nog maar net als eerste. Harb schiet op doel. Mvogo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Basel - ABAD Fc 0:1

44e minuut.
Tumi met een sublieme pass. Tsopzang bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsopzang geeft een lange en hoge pass. Raiss is nu in balbezit. Raiss schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Basel 57%, ABAD Fc 43%.
Real Basel - ABAD Fc 0:1

47e minuut.
Tsopzang probeert naar een medespeler te passen. Raiss rent richting de bal. Raiss passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Harb de bal. Harb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Basel - ABAD Fc 0:2

51e minuut.
Harb is nu in balbezit. Raiss rent richting de bal. Harb bereikt de bal nog maar net als eerste. Raiss is nu in balbezit. Raiss schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Basel - ABAD Fc 0:3

52e minuut.
Tumi speelt de bal door. Moutchen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dibango. Dibango krijgt een gele kaart. Moutchen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tumi met een snel genomen vrije trap. Moudoh heeft problemen om de bal te vangen. Raiss rent richting de bal. Raiss schiet op doel. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Inworp. Tsopzang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Figurski rent richting de bal. Figurski geeft een lange en hoge pass. Moudoh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Figurski probeert naar een medespeler te passen. Harb probeert de bal met de borst te controleren. Raiss rent richting de bal. Raiss draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Basel - ABAD Fc 0:4

67e minuut.
Moutchen probeert naar een medespeler te passen. Figurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figurski probeert naar een medespeler te passen. Harb rent richting de bal. Harb schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bassi heeft problemen om de bal te vangen. Nlend bereikt de bal nog maar net als eerste. Nlend passt de bal met de wreef. Raiss rent richting de bal. Raiss schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsopzang met een snelle inworp. Figurski met een sublieme pass. Raiss rent richting de bal. Raiss draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Basel - ABAD Fc 0:5

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsopzang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Madi is nu in balbezit. Harb verovert de bal door een tackle van achteren. Harb geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Moudoh met een harde bal richting middenveld. Tumi kopt de bal weg. Harb kan de bal niet met de borst controleren. Harb draait met de bal, schiet en ... Mvogo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Na een snelle pass probeert Moudoh de bal onder controle te krijgen. Raiss rent richting de bal. Raiss haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Basel - ABAD Fc 0:6

86e minuut.
Tsopzang bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsopzang passt de bal in één keer door. Harb rent richting de bal. Harb haalt uit met een fantastische trap. Mvogo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Basel - ABAD Fc 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Basel 60%, ABAD Fc 40%.
Real Basel - ABAD Fc 0:7