Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mackedzoa AC FC Douala
Normal Tactiek campeonnes
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
20.7 gemiddelde waardering 37.4
matig Schieten zwak
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen zwak


19e minuut.
N`Kodo kopt de bal weg. Timba rent richting de bal. Timba probeert naar een medespeler te passen. Kitieu rent richting de bal. Kitieu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kukulu met de inworp. Timba met een sublieme pass. Kitieu rent richting de bal. Kitieu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mackedzoa AC - FC Douala 0:1

26e minuut.
Kukulu is nu in balbezit. Kukulu geeft een hoge lob. Essengue kopt de bal weg. Enanga rent richting de bal. Kamga geeft een lange en hoge pass. N`Jankouo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Kamga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamga geeft de bal voor. Kitieu kopt de bal weg. M`Beh heeft problemen om de bal te vangen. M`Beh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kukulu geeft de bal voor. M`Beh heeft problemen om de bal te vangen. M`Beh speelt de bal door. Kitieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitieu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Toubé kopt de bal weg. Kamga probeert de bal met de borst te controleren. Enanga is nu in balbezit. Kamga onderschept slim de pass. Kamga geeft een lange en hoge pass. N`Jankouo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Kukulu geeft een lange en hoge pass. Kitieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitieu geeft een hoge lob. M`Beh is nu in balbezit. M`Beh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Timba rent richting de bal. Timba geeft een hoge lob. Essengue kopt de bal weg. M`Beh is nu in balbezit. M`Beh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mackedzoa AC 84%, FC Douala 16%.
Mackedzoa AC - FC Douala 0:1

57e minuut.
Tchimtchoua bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchimtchoua geeft de bal voor. Kitieu kopt de bal weg. M`Beh is nu in balbezit. M`Beh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mackedzoa AC - FC Douala 0:2

64e minuut.
Kamga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamga passt de bal met de wreef. Kitieu is nu in balbezit. Kitieu schiet op doel. N`Jankouo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mackedzoa AC - FC Douala 0:3

66e minuut.
Daar is Assaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Assaga passt de bal met de wreef. Timba probeert naar een medespeler te passen. Kitieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitieu draait met de bal, schiet en ... N`Jankouo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. N`Kodo rent richting de bal. M`Beh onderschept slim de pass. M`Beh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mackedzoa AC - FC Douala 0:4

73e minuut.
M`Ba is nu in balbezit. Tchimtchoua verovert de bal door een tackle van achteren. Tchimtchoua geeft een hoge lob. M`Beh krijgt zijn hoofd ertegen. N`Jankouo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mackedzoa AC - FC Douala 0:5

74e minuut.
Tchimtchoua met een sublieme pass. Timba probeert naar een medespeler te passen. Kamga met een sublieme pass. Daar is Kitieu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kitieu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mackedzoa AC - FC Douala 0:6

80e minuut.
M`Beh speelt de bal door. Pergaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitieu verovert de bal door een tackle van achteren. Kitieu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
M`Beh draait met de bal, schiet en ... N`Jankouo met een sublieme pass. Kamga kopt de bal weg. Kitieu heeft problemen om de bal te vangen. Kitieu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Inworp. Kukulu met een snelle inworp. Timba met een sublieme pass. Kitieu rent richting de bal. Kitieu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mackedzoa AC 84%, FC Douala 16%.
Mackedzoa AC - FC Douala 0:6