Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patriotes FC Grand Yoff FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 22.1
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Latyr Diagne rent richting de bal. Latyr Diagne probeert naar een medespeler te passen. Ndondé is nu in balbezit. Ndondé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patriotes FC - Grand Yoff FC 0:1

12e minuut.
Thiam controleert de bal met de borst. Mamadou Samb onderschept slim de pass. Mamadou Samb passt de bal in één keer door. Diemg rent richting de bal. Diemg geeft een lange en hoge pass. Mendes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ndondé is nu in balbezit. Ndondé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patriotes FC - Grand Yoff FC 0:2

22e minuut.
Cissokho geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diatta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doumbiya rent richting de bal. Doumbiya geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Samassa geeft een lange en hoge pass. Doumbiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Doumbiya passt de bal zonder na te denken. N`Diour is nu in balbezit. N`Diour schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Mamadou Samb rent richting de bal. Thiam verovert de bal door een tackle van achteren. Thiam passt de bal in één keer door. N`Diour is nu in balbezit. N`Diour schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Thiam bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamadou Samb onderschept slim de pass. Mamadou Samb speelt de bal door. Ndondé is nu in balbezit. Ndondé draait met de bal, schiet en ... Mendes bokst de bal weg.

44e minuut.
Camara geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sarni met de inworp. Doumbiya is nu in balbezit. Doumbiya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patriotes FC 46%, Grand Yoff FC 54%.
Patriotes FC - Grand Yoff FC 0:2

47e minuut.
Thiam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Diemg is nu in balbezit. Diene rent richting de bal. Diemg verovert de bal door een tackle van achteren. Diemg draait met de bal, schiet en ... Mendes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Camara geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thiam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sarni is nu in balbezit. Sarni geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patriotes FC 46%, Grand Yoff FC 54%.
Patriotes FC - Grand Yoff FC 0:2