Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hérissés Trompettes FOUTA FC
Normal Tactiek Goal
38% Balbezit 62%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 42.2
matig Schieten zeer goed
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen redelijk


7e minuut.
Dramé bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Ðức onderschept slim de pass. Quang Ðức passt de bal met de wreef. Brasca bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Doeltrap. M`Bengue trapt de bal weg. Golubović kopt de bal weg. Brasca probeert de bal met de borst te controleren. Brasca schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Maodo Sylla maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Golubović passt de bal in één keer door. Maodo Sylla bereikt de bal nog maar net als eerste. Maodo Sylla speelt de bal door. Brasca bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasca haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Crespin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Fassa geeft een hoge lob. Inworp. Yaré Faye met een snelle inworp. Dramé is nu in balbezit. Dramé geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Maodo Sylla rent richting de bal. Daar is Maodo Sylla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maodo Sylla geeft de bal voor. Andreescu is nu in balbezit. Andreescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Golubović met een snelle inworp. Maodo Sylla bereikt de bal nog maar net als eerste. Maodo Sylla geeft een lange en hoge pass. Andreescu is nu in balbezit. Andreescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hérissés Trompettes - FOUTA FC 0:1

32e minuut.
Klungelig pakt M`Bengue de bal. Brasca rent richting de bal. Brasca passt de bal zonder na te denken. Maodo Sylla rent richting de bal. Maodo Sylla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hérissés Trompettes - FOUTA FC 0:2

38e minuut.
Maodo Sylla probeert naar een medespeler te passen. Brasca bereikt de bal nog maar net als eerste. Maodo Sylla is nu in balbezit. Maodo Sylla schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Crespin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brasca bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hérissés Trompettes - FOUTA FC 0:3

44e minuut.
Andreescu controleert de bal met de borst. Andreescu probeert naar een medespeler te passen. Maodo Sylla rent richting de bal. Maodo Sylla draait met de bal, schiet en ... Crespin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hérissés Trompettes - FOUTA FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hérissés Trompettes 65%, FOUTA FC 35%.
Hérissés Trompettes - FOUTA FC 0:4

47e minuut.
Golubović bereikt de bal nog maar net als eerste. Maodo Sylla bereikt de bal nog maar net als eerste. Maodo Sylla passt de bal in één keer door. Brasca rent richting de bal. Brasca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hérissés Trompettes - FOUTA FC 0:5

50e minuut.
Maodo Sylla rent richting de bal. Maodo Sylla passt de bal in één keer door. Andreescu rent richting de bal. Andreescu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Authom de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Maodo Sylla rent richting de bal. Maodo Sylla passt de bal in één keer door. Andreescu is nu in balbezit. Andreescu schiet op doel. Crespin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hérissés Trompettes - FOUTA FC 0:6

55e minuut.
Brasca passt de bal in één keer door. Dioh is nu in balbezit. Maodo Sylla verovert de bal door een tackle van achteren. Brasca bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasca haalt uit met een fantastische trap. Crespin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Quang Ðức passt de bal zonder na te denken. Maodo Sylla heeft problemen om de bal te vangen. Maodo Sylla speelt de bal door. Brasca rent richting de bal. Brasca haalt uit met een fantastische trap. Crespin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Maodo Sylla is nu in balbezit. Maodo Sylla geeft een lange en hoge pass. Andreescu rent richting de bal. Andreescu schiet op doel. Daar is M`Bengue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Quang Ðức verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Ðức geeft een hoge lob. Andreescu rent richting de bal. Andreescu draait met de bal, schiet en ... Crespin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

80e minuut.
Andreescu probeert naar een medespeler te passen. Maodo Sylla rent richting de bal. Maodo Sylla passt de bal met de wreef. Brasca rent richting de bal. Brasca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bai geeft de bal voor. Quang Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Ðức met een sublieme pass. Golubović rent richting de bal. Golubović geeft een hoge lob. Crespin bokst de bal weg. Brasca rent richting de bal. Brasca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hérissés Trompettes - FOUTA FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hérissés Trompettes 83%, FOUTA FC 17%.
Hérissés Trompettes - FOUTA FC 0:7