Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inanimés Bűcherons Dakar FC
Normal Tactiek CCII
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
17.8 gemiddelde waardering 23.4
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Gouge rent richting de bal. Kudlay rent richting de bal. Kudlay probeert naar een medespeler te passen. Cartier is nu in balbezit. Cartier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Dubiel is nu in balbezit. Dubiel speelt de bal door. Fernández Mazzola rent richting de bal. Fernández Mazzola met een sublieme pass. Cartier is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Dubiel kopt de bal weg. Kudlay bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbaye Nder tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mbaye Nder krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Fernández Mazzola geeft een lange en hoge pass. Dabo geeft een hoge lob. Boissy kopt de bal weg. Cartier rent richting de bal. Cartier haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tetard heeft problemen om de bal te vangen. Cartier rent richting de bal. Cartier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inanimés Bűcherons - Dakar FC 0:1

19e minuut.
Inworp. Fernández Mazzola met een snelle inworp. Mbaye Nder bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiel onderschept slim de pass. Dubiel geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Dubiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ciré Dia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gouge is nu in balbezit. Gouge schiet op doel. Séne bokst de bal weg.

25e minuut.
Kudlay heeft problemen om de bal te vangen. Kudlay geeft een hoge lob. Gouge is nu in balbezit. Gouge passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Tetard de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inanimés Bűcherons - Dakar FC 0:2

32e minuut.
Tidiane Samb probeert naar een medespeler te passen. Dubiel speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Cissé de bal onder controle te krijgen. Gouge bereikt de bal nog maar net als eerste. Gouge haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Lopez is nu in balbezit. Lopez probeert naar een medespeler te passen. Sadek geeft de bal voor. Cartier rent richting de bal. Cartier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inanimés Bűcherons 73%, Dakar FC 27%.
Inanimés Bűcherons - Dakar FC 0:2

47e minuut.
Kudlay rent richting de bal. Kudlay geeft een lange en hoge pass. Gouge bereikt de bal nog maar net als eerste. Gouge haalt uit met een fantastische trap. Séne probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Dubiel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ciré Dia de bal. Gouge bereikt de bal nog maar net als eerste. Gouge draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inanimés Bűcherons - Dakar FC 0:3

50e minuut.
Mbaye Nder heeft problemen om de bal te vangen. Gouge rent richting de bal. Tidiane Samb rent richting de bal. Gouge verovert de bal door een tackle van achteren. Gouge schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inanimés Bűcherons - Dakar FC 0:4

57e minuut.
Cissé bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiel verovert de bal door een tackle van achteren. Dubiel probeert naar een medespeler te passen. Cartier is nu in balbezit. Cartier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Dabo is nu in balbezit. Sadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadek passt de bal met de wreef. Gouge bereikt de bal nog maar net als eerste. Gouge draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Dabo heeft problemen om de bal te vangen. Kudlay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudlay passt de bal zonder na te denken. Cartier rent richting de bal. Cartier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inanimés Bűcherons - Dakar FC 0:5

74e minuut.
Jodłowiec rent richting de bal. Khadim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jodłowiec raakt geblesseerd tijdens het duel. Jodłowiec met een snel genomen vrije trap. Ciré Dia heeft problemen om de bal te vangen. Gouge bereikt de bal nog maar net als eerste. Gouge haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Gouge rent richting de bal. Gouge probeert naar een medespeler te passen. Cartier is nu in balbezit. Cartier haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Boissy rent richting de bal. Boissy geeft een lange en hoge pass. Fernández Mazzola geeft een lange en hoge pass. Cartier rent richting de bal. Cartier haalt uit met een fantastische trap. Séne bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Inanimés Bűcherons - Dakar FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inanimés Bűcherons 66%, Dakar FC 34%.
Inanimés Bűcherons - Dakar FC 0:6