Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grands Pythons Matam FC
Normal Tactiek hope
40% Balbezit 60%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 43.8
zwak Schieten solide
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


8e minuut.
Kehrli passt de bal met de wreef. Traoré bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mokoko. Mokoko krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Helios kopt de bal weg. Klungelig pakt Gassama de bal. Damrau probeert naar een medespeler te passen. Mokoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokoko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Weśniuk onderschept slim de pass. Weśniuk met een sublieme pass. Mokoko is nu in balbezit. Mokoko draait met de bal, schiet en ... el-Mazide Ndiaye werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grands Pythons - Matam FC 0:1

20e minuut.
Gassama passt de bal zonder na te denken. Daar is Traoré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helios verovert de bal door een tackle van achteren. Mokoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokoko haalt uit met een fantastische trap. el-Mazide Ndiaye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grands Pythons - Matam FC 0:2

23e minuut.
Weśniuk passt de bal zonder na te denken. Kehrli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kehrli passt de bal zonder na te denken. Damrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Damrau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grands Pythons - Matam FC 0:3

30e minuut.
Simonin controleert de bal met de borst. Moussa Faye rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Simonin. Simonin krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Helios bereikt de bal nog maar net als eerste. Helios passt de bal in één keer door. Facoura is nu in balbezit. Mokoko onderschept slim de pass. Mokoko schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Simonin passt de bal zonder na te denken. Mokoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Virassamy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Virassamy krijgt een gele kaart. Mokoko raakt geblesseerd tijdens het duel. Simonin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mokoko maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Badji bereikt de bal nog maar net als eerste. Damrau onderschept slim de pass. Damrau passt de bal zonder na te denken. Mokoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokoko schiet op doel. el-Mazide Ndiaye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grands Pythons 72%, Matam FC 28%.
Grands Pythons - Matam FC 0:3

49e minuut.
Barco passt de bal in één keer door. Facoura probeert de bal aan de voet te houden. Boye is nu in balbezit. Mokoko rent richting de bal. Mokoko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Badji is nu in balbezit. Helios onderschept slim de pass. Helios probeert naar een medespeler te passen. Mokoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokoko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Helios rent richting de bal. Helios passt de bal met de wreef. Mokoko rent richting de bal. Mokoko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grands Pythons - Matam FC 0:4

60e minuut.
Kehrli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kehrli passt de bal zonder na te denken. Weśniuk speelt de bal door. Mokoko rent richting de bal. Mokoko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grands Pythons - Matam FC 0:5

62e minuut.
Kehrli rent richting de bal. Kehrli geeft een hoge lob. Daar is Weśniuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weśniuk draait met de bal, schiet en ... el-Mazide Ndiaye probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grands Pythons - Matam FC 0:6

69e minuut.
Traoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Weśniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Weśniuk met een sublieme pass. Mokoko is nu in balbezit. Mokoko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Weśniuk speelt de bal door. Klungelig pakt Kehrli de bal. Kehrli geeft de bal voor. Klungelig pakt Boye de bal. Mokoko is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Damrau is nu in balbezit. Damrau geeft een hoge lob. Boye bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokoko onderschept slim de pass. Mokoko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Damrau onderschept slim de pass. Damrau passt de bal in één keer door. Mokoko is nu in balbezit. Mokoko schiet op doel. el-Mazide Ndiaye probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grands Pythons - Matam FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grands Pythons 65%, Matam FC 35%.
Grands Pythons - Matam FC 0:7