Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fervents Cottes SAINT LOUIS ACADEMY FOOT
Normal Tactiek 523
38% Balbezit 62%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 50.2
matig Schieten zeer goed
hopeloos Passen solide
waardeloos Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Drymonakos passt de bal zonder na te denken. Savin is nu in balbezit. Proteasa onderschept slim de pass. Proteasa schiet op doel. el-Mazide Ndiaye maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fervents Cottes - SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 0:1

11e minuut.
Pasture is nu in balbezit. Pasture geeft een lange en hoge pass. Bouli controleert de bal met de borst. Žalac is nu in balbezit. Žalac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bai Omar is nu in balbezit. Jokanovich verovert de bal door een tackle van achteren. Jokanovich met een sublieme pass. Proteasa is nu in balbezit. Proteasa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. el-Mazide Ndiaye probeert naar een medespeler te passen. Drymonakos kopt de bal weg. Proteasa is nu in balbezit. Proteasa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Drymonakos speelt de bal door. Jokanovich heeft problemen om de bal te vangen. Drymonakos speelt de bal door. Jokanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Jokanovich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Drymonakos onderschept slim de pass. Drymonakos passt de bal in één keer door. Palotás probeert naar een medespeler te passen. Proteasa is nu in balbezit. Proteasa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Pasture geeft een hoge lob. Proteasa probeert de bal aan de voet te houden. Bai Omar bereikt de bal nog maar net als eerste. Proteasa verovert de bal door een tackle van achteren. Proteasa schiet op doel. el-Mazide Ndiaye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Proteasa rent richting de bal. Proteasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fervents Cottes - SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 0:2

27e minuut.
Doeltrap. Gomis trapt de bal weg. Jokanovich kopt de bal weg. Klungelig pakt Proteasa de bal. Proteasa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Faty rent richting de bal. Proteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Proteasa passt de bal met de wreef. Žalac heeft problemen om de bal te vangen. Žalac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. el-Mazide Ndiaye trapt de bal weg. Palotás kopt de bal weg. Proteasa rent richting de bal. Proteasa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bai Omar is nu in balbezit. Žalac verovert de bal door een tackle van achteren. Žalac passt de bal zonder na te denken. Proteasa heeft problemen om de bal te vangen. Proteasa draait met de bal, schiet en ... el-Mazide Ndiaye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Skirmants neemt de hoekschop. Proteasa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
el-Mazide Ndiaye trapt de bal weg. Klungelig pakt Jokanovich de bal. Savin bereikt de bal nog maar net als eerste. Proteasa onderschept slim de pass. Proteasa draait met de bal, schiet en ... el-Mazide Ndiaye bokst de bal weg. Klungelig pakt Bouli de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fervents Cottes - SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 0:3

42e minuut.
Klungelig pakt Palotás de bal. Palotás passt de bal zonder na te denken. Proteasa is nu in balbezit. Proteasa geeft een hoge lob. Žalac krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fervents Cottes 79%, SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 21%.
Fervents Cottes - SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 0:3

46e minuut.
Serbezov geeft de bal voor. Žalac bereikt de bal nog maar net als eerste. Žalac passt de bal zonder na te denken. Proteasa is nu in balbezit. Proteasa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fervents Cottes - SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 0:4

49e minuut.
Palotás bereikt de bal nog maar net als eerste. Palotás passt de bal zonder na te denken. Proteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Proteasa haalt uit met een fantastische trap. el-Mazide Ndiaye probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
el-Mazide Ndiaye met een sublieme pass. Drymonakos kopt de bal weg. Bai Omar is nu in balbezit. Proteasa onderschept slim de pass. Proteasa haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Palotás bereikt de bal nog maar net als eerste. Palotás geeft een hoge lob. Žalac is nu in balbezit. Proteasa is nu in balbezit. Proteasa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Man de bal onder controle te krijgen. Jokanovich is nu in balbezit. Proteasa is nu in balbezit. Proteasa haalt uit met een fantastische trap. Bouli probeert de bal aan de voet te houden. el-Mazide Ndiaye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Palotás geeft een hoge lob. Faty bereikt de bal nog maar net als eerste. Žalac onderschept slim de pass. Proteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Proteasa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Drymonakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Drymonakos passt de bal in één keer door. Daar is Bai Omar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Proteasa is nu in balbezit. Proteasa schiet op doel. el-Mazide Ndiaye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Souleymane Fall kopt de bal weg. Daar is Niangane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drymonakos probeert naar een medespeler te passen. Proteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Proteasa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Drymonakos met een sublieme pass. Klungelig pakt Proteasa de bal. Proteasa passt de bal met de wreef. Daar is Palotás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palotás draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Serban heeft problemen om de bal te vangen. Serban geeft de bal voor. Proteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Proteasa draait met de bal, schiet en ... el-Mazide Ndiaye probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fervents Cottes - SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 0:5

67e minuut.
Palotás bereikt de bal nog maar net als eerste. Palotás passt de bal zonder na te denken. Bai Omar bereikt de bal nog maar net als eerste. Proteasa verovert de bal door een tackle van achteren. Proteasa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Klungelig pakt Žalac de bal. Proteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Proteasa haalt uit met een fantastische trap. Bouli geeft een hoge lob. Serbezov kopt de bal weg. el-Mazide Ndiaye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Drymonakos met een sublieme pass. Gomis is nu in balbezit. Proteasa onderschept slim de pass. Proteasa schiet op doel. el-Mazide Ndiaye maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Žalac de bal. Bouli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Žalac is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Proteasa zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. el-Mazide Ndiaye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Proteasa rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fervents Cottes - SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 0:6

78e minuut.
Palotás bereikt de bal nog maar net als eerste. Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Palotás verovert de bal door een tackle van achteren. Palotás geeft een hoge lob. Proteasa maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Žalac is nu in balbezit. Žalac geeft de bal voor. el-Mazide Ndiaye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Proteasa springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Klungelig pakt Savin de bal. Proteasa rent richting de bal. Palotás bereikt de bal nog maar net als eerste. Palotás haalt uit met een fantastische trap. el-Mazide Ndiaye werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fervents Cottes - SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 0:7

85e minuut.
Awadi geeft de bal voor. Drymonakos rent richting de bal. Drymonakos passt de bal zonder na te denken. Proteasa is nu in balbezit. Proteasa draait met de bal, schiet en ... el-Mazide Ndiaye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Bouli de bal. Proteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Proteasa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Drymonakos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Proteasa de bal. Faty rent richting de bal. Proteasa verovert de bal door een tackle van achteren. Proteasa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
el-Mazide Ndiaye met een harde bal richting middenveld. Drymonakos kopt de bal weg. Bai Omar bereikt de bal nog maar net als eerste. Proteasa verovert de bal door een tackle van achteren. Proteasa draait met de bal, schiet en ... el-Mazide Ndiaye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fervents Cottes 89%, SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 11%.
Fervents Cottes - SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 0:7