Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Noirs Marteaux FC ENGALE 28 TOUBA
Normal Tactiek SUPER MARIO
36% Balbezit 64%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 30.8
poor Schieten good
poor Passen average
hopeless Verdedigen adequate


1e minuut.
Daar is Madior, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colmayer onderschept slim de pass. Colmayer passt de bal in één keer door. Bagat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagat schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Klungelig pakt Samb de bal. Colmayer rent richting de bal. Colmayer probeert naar een medespeler te passen. Bagat rent richting de bal. Bagat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Stylianou geeft een lange en hoge pass. Daar is Bagat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. B bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagat rent richting de bal. Bagat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Gregoire Diop rent richting de bal. Colmayer verovert de bal door een tackle van achteren. Colmayer geeft een hoge lob. Stojanowski is nu in balbezit. Stojanowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Stojanowski geeft een hoge lob. Bagat kopt de bal weg. Colmayer is nu in balbezit. Colmayer haalt uit met een fantastische trap. Diarra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noirs Marteaux - FC ENGALE 28 TOUBA 0:1

19e minuut.
Santos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stojanowski de bal. Stojanowski passt de bal in één keer door. Bagat rent richting de bal. Bagat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Leye probeert naar een medespeler te passen. Eerola rent richting de bal. B is nu in balbezit. Eerola verovert de bal door een tackle van achteren. Eerola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Stojanowski is nu in balbezit. Stojanowski met een sublieme pass. Bagat rent richting de bal. Bagat haalt uit met een fantastische trap. Diarra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noirs Marteaux - FC ENGALE 28 TOUBA 0:2

42e minuut.
Colmayer kan de bal niet met de borst controleren. Talla bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmayer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Colmayer naar de kleedkamers voor een vroege douche.

43e minuut.
Klungelig pakt Eerola de bal. Eerola geeft een lange en hoge pass. B probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bagat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagat haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noirs Marteaux 75%, FC ENGALE 28 TOUBA 25%.
Noirs Marteaux - FC ENGALE 28 TOUBA 0:2

52e minuut.
Santos is nu in balbezit. Santos geeft de bal voor. Bagat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagat schiet op doel. Massongo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Stojanowski met de inworp. Eerola bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregoire Diop legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Eerola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bagat neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Noirs Marteaux - FC ENGALE 28 TOUBA 0:3

69e minuut.
Massongo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stojanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Basse rent richting de bal. Stojanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Stojanowski haalt uit met een fantastische trap. Diarra bokst de bal weg. Stojanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanowski haalt uit met een fantastische trap. Diarra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Eerola heeft problemen om de bal te vangen. Gregoire Diop tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eerola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stankowicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Massongo heeft problemen om de bal te vangen. Bagat is nu in balbezit. Bagat draait met de bal, schiet en ... Diarra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Gregoire Diop is nu in balbezit. Gregoire Diop met een sublieme pass. Bagat rent richting de bal. Bagat schiet op doel. Massongo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Stojanowski rent richting de bal. Basse rent richting de bal. Stojanowski onderschept slim de pass. Stojanowski geeft een lange en hoge pass. Bagat springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noirs Marteaux 70%, FC ENGALE 28 TOUBA 30%.
Noirs Marteaux - FC ENGALE 28 TOUBA 0:3