Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inanimés Lions O.Lyon
Normal Tactiek TKK
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 49.9
unsatisfactory Schieten excellent
poor Passen good
poor Verdedigen good


4e minuut.
Daar is Guinko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chalumeau rent richting de bal. Chalumeau met een sublieme pass. Sylla rent richting de bal. Sylla draait met de bal, schiet en ... Kläy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dabo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Inanimés Lions - O.Lyon 1:0

5e minuut.
Sylla rent richting de bal. Mbaye Nder onderschept slim de pass. Mbaye Nder met een sublieme pass. Klungelig pakt Delgado de bal. Delgado schiet op doel. el-Mazide Ndiaye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Mbaye Nder onderschept slim de pass. Mbaye Nder passt de bal met de wreef. Delgado heeft problemen om de bal te vangen. Delgado haalt uit met een fantastische trap. el-Mazide Ndiaye werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inanimés Lions - O.Lyon 1:1

15e minuut.
Watral geeft de bal voor. Mokoko kopt de bal weg. Daar is Delgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ormeño is nu in balbezit. Ormeño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inanimés Lions - O.Lyon 1:2

18e minuut.
Mokoko is nu in balbezit. Mokoko geeft de bal voor. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mangane de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Chalumeau is nu in balbezit. Chalumeau geeft een lange en hoge pass. Góndola kopt de bal weg. Klungelig pakt Mbaye Nder de bal. Mbaye Nder schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Neves passt de bal met de wreef. Mokoko rent richting de bal. Mokoko probeert naar een medespeler te passen. Delgado rent richting de bal. Delgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inanimés Lions - O.Lyon 1:3

33e minuut.
Ormeño verovert de bal door een tackle van achteren. Ormeño passt de bal zonder na te denken. Daar is Delgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inanimés Lions - O.Lyon 1:4

37e minuut.
Pepper met een snelle inworp. Klungelig pakt Mbaye Nder de bal. Mbaye Nder speelt de bal door. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap. el-Mazide Ndiaye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mokoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokoko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
el-Mazide Ndiaye trapt de bal weg. Mbaye Nder controleert de bal met de borst. Mbaye Nder passt de bal in één keer door. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inanimés Lions - O.Lyon 1:5

40e minuut.
Mokoko onderschept slim de pass. Mokoko passt de bal in één keer door. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap. el-Mazide Ndiaye werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inanimés Lions - O.Lyon 1:6

43e minuut.
Mbaye Nder bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormeño met een sublieme pass. Delgado rent richting de bal. Delgado draait met de bal, schiet en ... el-Mazide Ndiaye werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inanimés Lions - O.Lyon 1:7

44e minuut.
Chalumeau geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neves met de inworp. Mokoko is nu in balbezit. Mokoko geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inanimés Lions 70%, O.Lyon 30%.
Inanimés Lions - O.Lyon 1:7

46e minuut.
Góndola is nu in balbezit. Góndola geeft de bal voor. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ... el-Mazide Ndiaye maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inanimés Lions - O.Lyon 1:8

58e minuut.
Mbaye Nder rent richting de bal. Mbaye Nder geeft een hoge lob. Inworp. Pepper met de inworp. Mokoko geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Mokoko geeft de bal voor. Klungelig pakt Mbaye Nder de bal. Ormeño kopt de bal weg. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel. el-Mazide Ndiaye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Badiatte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ormeño is nu in balbezit. Ormeño geeft een hoge lob. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Mokoko rent richting de bal. Mokoko speelt de bal door. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ... el-Mazide Ndiaye probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inanimés Lions - O.Lyon 1:9

68e minuut.
Sylla probeert naar een medespeler te passen. Dabo met een sublieme pass. Daar is Guinko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado onderschept slim de pass. Delgado schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Mbaye Nder probeert naar een medespeler te passen. Ormeño probeert naar een medespeler te passen. Mokoko rent richting de bal. Delgado rent richting de bal. Delgado schiet op doel. el-Mazide Ndiaye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Inanimés Lions - O.Lyon 1:10

74e minuut.
Mokoko speelt de bal door. Ormeño heeft problemen om de bal te vangen. Ormeño passt de bal in één keer door. Delgado rent richting de bal. Delgado draait met de bal, schiet en ... el-Mazide Ndiaye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inanimés Lions - O.Lyon 1:11

75e minuut.
Sidibe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormeño tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sidibe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Angulo komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Angulo verovert de bal door een tackle van achteren. Angulo geeft de bal voor. Mokoko rent richting de bal. Mokoko geeft een lange en hoge pass. Delgado krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Mbaye Nder passt de bal zonder na te denken. Angulo geeft een lange en hoge pass. Mokoko kopt de bal weg. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Inanimés Lions - O.Lyon 1:12

80e minuut.
Sosa komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Sosa rent richting de bal. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa is nu in balbezit. Delgado geeft de bal voor. Sosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Pepper geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sosa de bal. Delgado is nu in balbezit. Sosa is nu in balbezit. Sosa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Sylla kan de bal niet met de borst controleren. Mbaye Nder rent richting de bal. Mbaye Nder probeert naar een medespeler te passen. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel. el-Mazide Ndiaye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inanimés Lions - O.Lyon 1:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inanimés Lions 78%, O.Lyon 22%.
Inanimés Lions - O.Lyon 1:13