Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC N L Inventor Crimson Typhoon
Normal Tactiek 352
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 24.3
weak Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Danping geeft de bal voor. Xueyan rent richting de bal. Jichang rent richting de bal. Xueyan onderschept slim de pass. Xueyan draait met de bal, schiet en ... Longteng bokst de bal weg.

7e minuut.
Ruoyun onderschept slim de pass. Danping bereikt de bal nog maar net als eerste. Danping speelt de bal door. Xueyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xueyan schiet op doel. Longteng bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC N L Inventor - Crimson Typhoon 1:0

16e minuut.
Haoliang rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dawei. Haoliang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wei zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Xingyuan de bal. Wulong is nu in balbezit. Wulong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC N L Inventor - Crimson Typhoon 1:1

19e minuut.
Niuniu speelt de bal door. Shengjie is nu in balbezit. Shengjie passt de bal in één keer door. Xueyan rent richting de bal. Xueyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

22e minuut.
Niuniu rent richting de bal. Xuefeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuefeng passt de bal met de wreef. Daar is Xueyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xueyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Dawei is nu in balbezit. Wei verovert de bal door een tackle van achteren. Wei met een sublieme pass. Wulong is nu in balbezit. Wulong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC N L Inventor 36%, Crimson Typhoon 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC N L Inventor - Crimson Typhoon 1:1

54e minuut.
Haoliang probeert de bal met de borst te controleren. Xueyan is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Haoliang ... Strafschop! Xueyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Ruoyun neemt de penalty, wat een uithaal!
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Daar is Dawei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niuniu is nu in balbezit. Niuniu geeft de bal voor. Wulong is nu in balbezit. Wulong draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC N L Inventor - Crimson Typhoon 1:2

61e minuut.
Shengjie is nu in balbezit. Shengjie geeft een lange en hoge pass. Yinling kopt de bal weg. Lifan rent richting de bal. Lifan haalt uit met een fantastische trap. Yingxiang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Dehua passt de bal met de wreef. Lifan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lifan passt de bal met de wreef. Wulong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wulong haalt uit met een fantastische trap. Yingxiang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Tianyou geeft de bal voor. Dawei bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawei passt de bal in één keer door. Xueyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xueyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC N L Inventor 49%, Crimson Typhoon 51%.
FC N L Inventor - Crimson Typhoon 1:2