Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guerrilla sshaoyi
442 Tactiek 451
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 25.3
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


18e minuut.
Shitao bereikt de bal nog maar net als eerste. Qiaosheng is nu in balbezit. Shitao is nu in balbezit. Shitao haalt uit met een fantastische trap. Liang probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Hengyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pengxiang verovert de bal door een tackle van achteren. Pengxiang geeft een hoge lob. Hanjun rent richting de bal. Hanjun schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerrilla - sshaoyi 0:1

39e minuut.
Baobao rent richting de bal. Baobao speelt de bal door. Hanjun is nu in balbezit. Jinli is nu in balbezit. Jinli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wanjun kopt de bal weg. Hanjun rent richting de bal. Hanjun haalt uit met een fantastische trap. Shengqing probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Hengyuan speelt de bal door. Bingyun is nu in balbezit. Hanjun schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hanjun krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerrilla 55%, sshaoyi 45%.
Guerrilla - sshaoyi 0:1

58e minuut.
Hanjun probeert de bal aan de voet te houden. Baobao is nu in balbezit. Shengqing tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shengqing krijgt een gele kaart. Baobao is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chongming zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerrilla - sshaoyi 0:2

63e minuut.
Baobao met de inworp. Jinli heeft problemen om de bal te vangen. Jinli speelt de bal door. Hanjun rent richting de bal. Hanjun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Dapeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapeng speelt de bal door. Shengqing bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanjun onderschept slim de pass. Hanjun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerrilla 67%, sshaoyi 33%.
Guerrilla - sshaoyi 0:2