Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Changcheng Zhenning bushgan
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 25.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Youcai rent richting de bal. Youcai draait met de bal, schiet en ... Jicheng probeert de bal met de borst te controleren. Fujian bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujian schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Kanglong bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhaolun rent richting de bal. Kanglong onderschept slim de pass. Kanglong geeft de bal voor. Yingchao krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Klungelig pakt Youcai de bal. Fangui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fangui passt de bal zonder na te denken. Youcai rent richting de bal. Youcai draait met de bal, schiet en ... Jianping verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Zhongmou verovert de bal door een tackle van achteren. Zhongmou passt de bal in één keer door. Fujun bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujun schiet op doel. Zeming probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Changcheng Zhenning - bushgan 1:0

30e minuut.
Yuxin passt de bal met de wreef. Longqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Longqiang passt de bal met de wreef. Youcai bereikt de bal nog maar net als eerste. Youcai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Chunying bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunying passt de bal zonder na te denken. Zhengbin speelt de bal door. Fujun is nu in balbezit. Fujun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Qixing trapt de bal weg van het doel. Jieshi kopt de bal weg. Fujun rent richting de bal. Fujun haalt uit met een fantastische trap. Qixing verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Changcheng Zhenning 60%, bushgan 40%.
Changcheng Zhenning - bushgan 1:0

80e minuut.
Haotian geeft een lange en hoge pass. Yingchao bereikt de bal nog maar net als eerste. Yimou rent richting de bal. Yingchao onderschept slim de pass. Yingchao geeft een lange en hoge pass. Jianping bokst de bal weg.

85e minuut.
Fujian rent richting de bal. Youcai bereikt de bal nog maar net als eerste. Fangui onderschept slim de pass. Fujian is nu in balbezit. Fujian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Changcheng Zhenning - bushgan 1:1

86e minuut.
Fujun probeert naar een medespeler te passen. Zhongmou heeft problemen om de bal te vangen. Fujian onderschept slim de pass. Fujian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Doeltrap. Jicheng trapt de bal weg van het doel. Longqiang kopt de bal weg. Fujian bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Jieshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujian onderschept slim de pass. Fujian speelt de bal door. Youcai is nu in balbezit. Youcai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Changcheng Zhenning 63%, bushgan 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Changcheng Zhenning - bushgan 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

102e minuut.
Jieshi is nu in balbezit. Fujian verovert de bal door een tackle van achteren. Fujian passt de bal zonder na te denken. Youcai is nu in balbezit. Youcai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Changcheng Zhenning 88%, bushgan 12%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Changcheng Zhenning - bushgan 1:1

114e minuut.
Haotian is nu in balbezit. Fujian bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuxin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujian onderschept slim de pass. Fujian geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

115e minuut.
Jianping met een harde bal richting middenveld. Longqiang kopt de bal weg. Yimou heeft problemen om de bal te vangen. Youcai bereikt de bal nog maar net als eerste. Youcai draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Jianping bokst de bal weg.

118e minuut.
Xifu heeft problemen om de bal te vangen. Xifu met een sublieme pass. Fujian bereikt de bal nog maar net als eerste. Youcai bereikt de bal nog maar net als eerste. Youcai schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Changcheng Zhenning 95%, bushgan 5%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Changcheng Zhenning - bushgan 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Fujian neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
---
Zhongmou legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans! Doeltrap.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Youcai neemt zijn aanloop. Jianping probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Changcheng Zhenning - bushgan 1:2
---
Fujun neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Changcheng Zhenning - bushgan 2:2
---
Kanglong legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Changcheng Zhenning - bushgan 2:3
---
Zhengbin legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Haotian zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Jianping bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Changcheng Zhenning - bushgan 2:4
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Jieshi neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Changcheng Zhenning - bushgan 3:4
---
Longqiang neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Changcheng Zhenning - bushgan 3:5
---