Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Xuebai 85097 牛肉串串
Normal Tactiek 牛肉串
33% Balbezit 67%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 44
slecht Schieten zwak
zwak Passen solide
waardeloos Verdedigen zwak


6e minuut.
Xuande is nu in balbezit. Gherman verovert de bal door een tackle van achteren. Gherman speelt de bal door. Jingjing bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingjing schiet op doel. Shuren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Laifu verovert de bal door een tackle van achteren. Jingjing rent richting de bal. Jingjing passt de bal met de wreef. Gherman is nu in balbezit. Gherman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Xuebai 85097 - 牛肉串串 0:1

19e minuut.
Guanyi is nu in balbezit. Gherman onderschept slim de pass. Gherman met een sublieme pass. Jingjing rent richting de bal. Jingjing schiet op doel. Shuren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Laifu passt de bal zonder na te denken. Gherman is nu in balbezit. Gherman probeert naar een medespeler te passen. Jingjing is nu in balbezit. Jingjing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Xuebai 85097 - 牛肉串串 0:2

22e minuut.
Gherman probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Abdul`ahat de bal. Abdul`ahat passt de bal met de wreef. Jingjing is nu in balbezit. Jingjing haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Xuebai 85097 - 牛肉串串 0:3

32e minuut.
Klungelig pakt Jingjing de bal. Gherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherman passt de bal zonder na te denken. Dayıoğlu rent richting de bal. Dayıoğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Abdul`ahat passt de bal in één keer door. Jingjing is nu in balbezit. Jingjing passt de bal met de wreef. Gherman is nu in balbezit. Gherman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xuebai 85097 76%, 牛肉串串 24%.
Xuebai 85097 - 牛肉串串 0:3

51e minuut.
Dowgwiłło speelt de bal door. Jingjing is nu in balbezit. Zishan rent richting de bal. Jingjing bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingjing schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Xuebai 85097 - 牛肉串串 0:4

57e minuut.
Laifu passt de bal met de wreef. Guanying bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgwiłło onderschept slim de pass. Abdul`ahat bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul`ahat geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Doeltrap. Mengqi trapt de bal weg. Laifu rent richting de bal. Laifu geeft een hoge lob. Dayıoğlu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Laifu passt de bal in één keer door. Gherman rent richting de bal. Gherman passt de bal met de wreef. Jingjing is nu in balbezit. Jingjing haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Laifu kopt de bal weg. Gherman heeft problemen om de bal te vangen. Gherman met een sublieme pass. Jingjing probeert de bal met de borst te controleren. Jingjing draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Laifu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gherman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xuande bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherman verovert de bal door een tackle van achteren. Gherman geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Xuebai 85097 - 牛肉串串 0:5

72e minuut.
Daar is Abdul`ahat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colţan probeert naar een medespeler te passen. Gherman probeert naar een medespeler te passen. Jingjing is nu in balbezit. Jingjing haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Laifu met een sublieme pass. Jingjing is nu in balbezit. Jingjing passt de bal met de wreef. Gherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Abdul`ahat probeert naar een medespeler te passen. Gherman rent richting de bal. Gherman passt de bal zonder na te denken. Laifu heeft problemen om de bal te vangen. Laifu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Jingjing is nu in balbezit. Jingjing speelt de bal door. Gherman is nu in balbezit. Gherman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xuebai 85097 81%, 牛肉串串 19%.
Xuebai 85097 - 牛肉串串 0:5