Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
泰安联 河南省中土队
Normal Tactiek 声东击西
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 43.8
slecht Schieten goed
waardeloos Passen goed
zwak Verdedigen solide


3e minuut.
Orczykowski geeft de bal voor. Yilun kopt de bal weg. Daar is Yuhuai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xueshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xueshan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Orczykowski kopt de bal weg. Dongcheng speelt de bal door. Xueshan heeft problemen om de bal te vangen. Xueshan draait met de bal, schiet en ... Jichang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
泰安联 - 河南省中土队 0:1

10e minuut.
Daar is Changhong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiercioch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiercioch probeert naar een medespeler te passen. Xueshan is nu in balbezit. Xueshan draait met de bal, schiet en ... Jichang bokst de bal weg.

13e minuut.
Yilun is nu in balbezit. Dongcheng verovert de bal door een tackle van achteren. Dongcheng passt de bal met de wreef. Xueshan rent richting de bal. Xueshan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Tylak probeert naar een medespeler te passen. Dongcheng kan de bal niet met de borst controleren. Dongcheng met een sublieme pass. Xueshan rent richting de bal. Xueshan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
泰安联 - 河南省中土队 0:2

31e minuut.
Zhicheng speelt de bal door. Gravgaard rent richting de bal. Gravgaard speelt de bal door. Xueshan heeft problemen om de bal te vangen. Xueshan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
泰安联 - 河南省中土队 0:3

33e minuut.
Yongqing bereikt de bal nog maar net als eerste. Rein rent richting de bal. Rein schiet op doel. Yongqing probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jichang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
泰安联 - 河南省中土队 0:4

36e minuut.
Gravgaard probeert naar een medespeler te passen. Xueshan heeft problemen om de bal te vangen. Dongcheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Dongcheng draait met de bal, schiet en ... Jichang werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 泰安联 76%, 河南省中土队 24%.
泰安联 - 河南省中土队 0:4

51e minuut.
Changhong rent richting de bal. Xueshan verovert de bal door een tackle van achteren. Xueshan speelt de bal door. Gravgaard is nu in balbezit. Gravgaard geeft een lange en hoge pass. Jichang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Xueshan is nu in balbezit. Xueshan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
泰安联 - 河南省中土队 0:5

61e minuut.
Xueshan onderschept slim de pass. Dongcheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Dongcheng speelt de bal door. Rein is nu in balbezit. Rein schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Yuhuai rent richting de bal. Gravgaard onderschept slim de pass. Gravgaard probeert naar een medespeler te passen. Xueshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xueshan schiet op doel. Jichang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Orczykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Orczykowski speelt de bal door. Wiercioch probeert naar een medespeler te passen. Xueshan rent richting de bal. Xueshan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Dongcheng onderschept slim de pass. Dongcheng probeert naar een medespeler te passen. Wiercioch geeft de bal voor. Rein rent richting de bal. Rein draait met de bal, schiet en ... Jichang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 泰安联 76%, 河南省中土队 24%.
泰安联 - 河南省中土队 0:5