Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yike Baocheng 胜利AC米兰
Normal Tactiek szq520zq
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
22.4 gemiddelde waardering 35.4
matig Schieten uitstekend
zwak Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


5e minuut.
Gładki geeft een lange en hoge pass. Baojiang kopt de bal weg. Lingyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingyun haalt uit met een fantastische trap. zhonghuan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yike Baocheng - 胜利AC米兰 0:1

13e minuut.
Linghai is nu in balbezit. Sarris verovert de bal door een tackle van achteren. Sarris geeft een lange en hoge pass. Lingyun is nu in balbezit. Lingyun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yike Baocheng - 胜利AC米兰 0:2

15e minuut.
Wukovics probeert naar een medespeler te passen. Baojiang is nu in balbezit. Baojiang passt de bal in één keer door. Lingyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingyun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yike Baocheng - 胜利AC米兰 0:3

19e minuut.
Klungelig pakt Linghai de bal. Sarris bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarris geeft de bal voor. Lingyun rent richting de bal. Lingyun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yike Baocheng - 胜利AC米兰 0:4

21e minuut.
Ghinescu probeert naar een medespeler te passen. Wukovics is nu in balbezit. Wukovics probeert naar een medespeler te passen. Lingyun is nu in balbezit. Lingyun draait met de bal, schiet en ... zhonghuan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Guanhua raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yongqiang komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Klungelig pakt Linghai de bal. Baojiang speelt de bal door. Lingyun rent richting de bal. Lingyun schiet op doel. Songhai probeert de bal aan de voet te houden. zhonghuan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Wukovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Wukovics geeft de bal voor. Lingyun rent richting de bal. Lingyun geeft een lange en hoge pass. Daar is Linghai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Xiaomei met een harde bal richting middenveld. Gładki kopt de bal weg. Baojiang rent richting de bal. Baojiang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ghinescu met een snelle inworp. Wukovics is nu in balbezit. Wukovics schiet op doel. Yongqiang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Songhai bereikt de bal nog maar net als eerste. Songhai geeft een hoge lob. Ghinescu kopt de bal weg. Lingyun is nu in balbezit. Lingyun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Gładki onderschept slim de pass. Sarris geeft de bal voor. Baojiang kopt de bal weg. Lingyun heeft problemen om de bal te vangen. Lingyun draait met de bal, schiet en ... zhonghuan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sarris zal de hoekschop nemen. Lingyun rent richting de bal. Lingyun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yike Baocheng - 胜利AC米兰 0:5

42e minuut.
Yongqiang rent richting de bal. Wukovics onderschept slim de pass. Lingyun is nu in balbezit. Lingyun draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Xiaomei de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sarris geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Lingyun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lingyun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Yongqiang rent richting de bal. Baojiang rent richting de bal. Wukovics met een sublieme pass. Lingyun is nu in balbezit. Lingyun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Yongqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzymowski verovert de bal door een tackle van achteren. Krzymowski met een sublieme pass. Lingyun rent richting de bal. Lingyun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yike Baocheng 71%, 胜利AC米兰 29%.
Yike Baocheng - 胜利AC米兰 0:5

50e minuut.
Huade geeft een hoge lob. Daar is Wukovics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wukovics passt de bal zonder na te denken. Lingyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingyun schiet op doel. De bal raakt de paal. Ghinescu rent richting de bal. Ghinescu geeft de bal voor. Daar is Baojiang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baojiang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yike Baocheng - 胜利AC米兰 0:6

57e minuut.
Linghai rent richting de bal. Sarris begaat een overtreding. Linghai is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Linghai met een snel genomen vrije trap. Vasko kan de bal niet met de borst controleren. Vasko geeft de bal voor. Lingyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingyun haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Yike Baocheng - 胜利AC米兰 0:7

60e minuut.
Wukovics is nu in balbezit. Wukovics passt de bal met de wreef. Lingyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingyun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yike Baocheng - 胜利AC米兰 0:8

60e minuut.
Yuan`an rent richting de bal. Yuan`an passt de bal zonder na te denken. Yongqiang is nu in balbezit. Lingyun verovert de bal door een tackle van achteren. Lingyun haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Sarris is nu in balbezit. Sarris geeft een hoge lob. Lingyun is nu in balbezit. Lingyun draait met de bal, schiet en ... zhonghuan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yike Baocheng - 胜利AC米兰 0:9

69e minuut.
Lingyun rent richting de bal. Lingyun passt de bal in één keer door. Baojiang rent richting de bal. Baojiang draait met de bal, schiet en ... zhonghuan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yike Baocheng - 胜利AC米兰 0:10

71e minuut.
Sarris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wukovics rent richting de bal. Yongqiang rent richting de bal. Baojiang onderschept slim de pass. Baojiang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Yongqiang de bal. Baojiang rent richting de bal. Lingyun rent richting de bal. Wukovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Wukovics haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Xiaomei kopt de bal weg. Klungelig pakt Baifu de bal. Yongqiang rent richting de bal. Baojiang onderschept slim de pass. Baojiang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Krzymowski kopt de bal weg. Lingyun rent richting de bal. Lingyun passt de bal in één keer door. Baojiang rent richting de bal. Baojiang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yike Baocheng - 胜利AC米兰 0:11

76e minuut.
Songhai geeft een hoge lob. Inworp. Ghinescu met een snelle inworp. Daar is Wukovics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wukovics haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Baojiang rent richting de bal. Wukovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Baojiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Wukovics is nu in balbezit. Wukovics schiet op doel. zhonghuan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Wukovics is nu in balbezit. Lingyun is nu in balbezit. Wukovics rent richting de bal. Lingyun is nu in balbezit. Lingyun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gładki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Krzymowski de bal. Krzymowski probeert naar een medespeler te passen. Sarris rent richting de bal. Sarris geeft een lange en hoge pass. zhonghuan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Yike Baocheng - 胜利AC米兰 0:12

85e minuut.
Baifu kan de bal niet met de borst controleren. Wukovics probeert naar een medespeler te passen. Baojiang rent richting de bal. Lingyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingyun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Wukovics speelt de bal door. Lingyun rent richting de bal. Lingyun passt de bal met de wreef. Baojiang rent richting de bal. Baojiang haalt uit met een fantastische trap. zhonghuan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yike Baocheng 67%, 胜利AC米兰 33%.
Yike Baocheng - 胜利AC米兰 0:12