Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Haihe Guanggu 乌托邦
Normal Tactiek 无节操
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 41.3
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen redelijk
hopeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Power rent richting de bal. Power met een sublieme pass. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes schiet op doel. Qinglong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Haihe Guanggu - 乌托邦 0:1

5e minuut.
Weihua is nu in balbezit. Kabała onderschept slim de pass. Kabała speelt de bal door. Ximenes rent richting de bal. Ximenes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Longyan speelt de bal door. Soru rent richting de bal. Soru passt de bal zonder na te denken. Ximenes is nu in balbezit. Ximenes schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Dashou is nu in balbezit. Rabello onderschept slim de pass. Rabello met een sublieme pass. Klungelig pakt Ximenes de bal. Ximenes draait met de bal, schiet en ... Qinglong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Klungelig pakt Dashou de bal. Kabała is nu in balbezit. Kabała met een sublieme pass. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Haihe Guanggu - 乌托邦 0:2

10e minuut.
Ximenes onderschept slim de pass. Kabała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabała passt de bal zonder na te denken. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Haihe Guanggu - 乌托邦 0:3

16e minuut.
Ximenes verovert de bal door een tackle van achteren. Kabała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes is nu in balbezit. Ximenes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Haihe Guanggu - 乌托邦 0:4

18e minuut.
Dashou rent richting de bal. Rabello verovert de bal door een tackle van achteren. Rabello passt de bal zonder na te denken. Ximenes is nu in balbezit. Ximenes schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Kajetanowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kabała is nu in balbezit. Kabała passt de bal met de wreef. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Haihe Guanggu - 乌托邦 0:5

25e minuut.
Rabello met een snelle inworp. Power heeft problemen om de bal te vangen. Chao tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chao krijgt een gele kaart. Power is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Soru met een snel genomen vrije trap. Ximenes krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Power speelt de bal door. Ximenes is nu in balbezit. Ximenes haalt uit met een fantastische trap. Haibin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Qinglong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Haihe Guanggu - 乌托邦 0:6

31e minuut.
Kajetanowicz geeft een lange en hoge pass. Ximenes is nu in balbezit. Haibin rent richting de bal. Ximenes verovert de bal door een tackle van achteren. Ximenes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ximenes rent richting de bal. Ximenes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Power rent richting de bal. Power passt de bal met de wreef. Ximenes is nu in balbezit. Ximenes schiet op doel. Yaodong probeert de bal aan de voet te houden. Qinglong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Yaodong geeft de bal voor. Yin probeert naar een medespeler te passen. Zhengdong is nu in balbezit. Rabello onderschept slim de pass. Rabello geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ximenes rent richting de bal. Ximenes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Haihe Guanggu - 乌托邦 0:7

36e minuut.
Kajetanowicz met de inworp. Power bereikt de bal nog maar net als eerste. Power passt de bal in één keer door. Ximenes is nu in balbezit. Ximenes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Haihe Guanggu - 乌托邦 0:8

38e minuut.
Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes passt de bal met de wreef. Daar is Kabała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabała schiet op doel. Daar is Haibin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Haihe Guanggu - 乌托邦 0:9

38e minuut.
Chao bereikt de bal nog maar net als eerste. Chao passt de bal in één keer door. Dashou bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes verovert de bal door een tackle van achteren. Ximenes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kajetanowicz speelt de bal door. Kabała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabała passt de bal met de wreef. Daar is Ximenes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ximenes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daar is Dashou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabello is nu in balbezit. Rabello passt de bal in één keer door. Kabała rent richting de bal. Kabała draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haihe Guanggu 71%, 乌托邦 29%.
Haihe Guanggu - 乌托邦 0:9

53e minuut.
Kajetanowicz geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kabała de bal onder controle te krijgen. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes haalt uit met een fantastische trap. Qinglong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Haihe Guanggu - 乌托邦 0:10

56e minuut.
Hengran geeft een lange en hoge pass. Rabello is nu in balbezit. Rabello geeft een hoge lob. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Rabello passt de bal met de wreef. Kabała met een sublieme pass. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes schiet op doel. Qinglong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Haihe Guanggu - 乌托邦 0:11

61e minuut.
Chao passt de bal in één keer door. Kajetanowicz rent richting de bal. Kajetanowicz passt de bal in één keer door. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Qinglong trapt de bal weg. Rabello kopt de bal weg. Kabała probeert de bal met de borst te controleren. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Haihe Guanggu - 乌托邦 0:12

73e minuut.
Haibin probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kajetanowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Haihe Guanggu - 乌托邦 0:13

75e minuut.
Kabała is nu in balbezit. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabała is nu in balbezit. Kabała haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Haihe Guanggu - 乌托邦 0:14

85e minuut.
Dashou geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fen met de inworp. Rabello heeft problemen om de bal te vangen. Rabello geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kajetanowicz kopt de bal weg. Kabała is nu in balbezit. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Haihe Guanggu - 乌托邦 0:15

90e minuut.
Kabała geeft een hoge lob. Rabello rent richting de bal. Rabello geeft de bal voor. Kabała rent richting de bal. Kabała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Haihe Guanggu - 乌托邦 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haihe Guanggu 81%, 乌托邦 19%.
Haihe Guanggu - 乌托邦 0:16