Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fujian Red Utd. 湖人2009
Normal Tactiek dsh532
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 46.4
matig Schieten uitstekend
waardeloos Passen matig
hopeloos Verdedigen goed


3e minuut.
Penggen geeft een lange en hoge pass. She probeert de bal aan de voet te houden. Zhijun is nu in balbezit. Sarnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sarnowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fujian Red Utd. - 湖人2009 0:1

6e minuut.
Junzhe is nu in balbezit. Xiaopeng onderschept slim de pass. Xiaopeng met een sublieme pass. Qianglong bereikt de bal nog maar net als eerste. Qianglong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Xiangjie kopt de bal weg. Hobbs is nu in balbezit. Hobbs passt de bal in één keer door. Qianglong bereikt de bal nog maar net als eerste. Qianglong draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Jianlong werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Qianglong rent richting de bal. Qianglong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bo rent richting de bal. Inworp. Bo met een snelle inworp. Yuepeng is nu in balbezit. Yuepeng draait met de bal, schiet en ... Atkins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mingxian is nu in balbezit. Mingxian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fujian Red Utd. - 湖人2009 1:1

14e minuut.
Qianglong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiangjie bereikt de bal nog maar net als eerste. Qianglong verovert de bal door een tackle van achteren. Qianglong schiet op doel. Jianlong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fujian Red Utd. - 湖人2009 1:2

16e minuut.
Penggen bereikt de bal nog maar net als eerste. Qianglong rent richting de bal. Qianglong passt de bal in één keer door. Daar is Sarnowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarnowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Sarnowski passt de bal in één keer door. Xiaopeng rent richting de bal. Xiaopeng geeft de bal voor. Klungelig pakt Qianglong de bal. Qianglong schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sarnowski is nu in balbezit. Sarnowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fujian Red Utd. - 湖人2009 1:3

20e minuut.
Sarnowski rent richting de bal. Sarnowski passt de bal zonder na te denken. Qianglong bereikt de bal nog maar net als eerste. Qianglong draait met de bal, schiet en ... Xiangjie probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fujian Red Utd. - 湖人2009 1:4

23e minuut.
Qianglong passt de bal in één keer door. Xiangjie heeft problemen om de bal te vangen. Sarnowski is nu in balbezit. Sarnowski schiet op doel. Jianlong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fujian Red Utd. - 湖人2009 1:5

29e minuut.
Penggen verovert de bal door een tackle van achteren. Penggen passt de bal met de wreef. Hobbs probeert naar een medespeler te passen. Qianglong is nu in balbezit. Qianglong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Sarnowski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zhenyue de bal onder controle te krijgen. Sarnowski is nu in balbezit. Sarnowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fujian Red Utd. - 湖人2009 1:6

36e minuut.
Xiaopeng controleert de bal met de borst. Xiaopeng speelt de bal door. Sarnowski rent richting de bal. Sarnowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fujian Red Utd. - 湖人2009 1:7

39e minuut.
Hobbs rent richting de bal. Sarnowski rent richting de bal. Sarnowski passt de bal in één keer door. Qianglong rent richting de bal. Qianglong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Na een snelle pass probeert She de bal onder controle te krijgen. Qianglong rent richting de bal. Qianglong passt de bal in één keer door. Sarnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarnowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fujian Red Utd. 77%, 湖人2009 23%.
Fujian Red Utd. - 湖人2009 1:7

49e minuut.
Xiaopeng kopt de bal weg. Guoping kan de bal niet met de borst controleren. Sarnowski speelt de bal door. Qianglong is nu in balbezit. Qianglong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fujian Red Utd. - 湖人2009 1:8

53e minuut.
Penggen verovert de bal door een tackle van achteren. Penggen geeft de bal voor. Xiangjie kan de bal niet met de borst controleren. Sarnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarnowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Sarnowski onderschept slim de pass. Qianglong is nu in balbezit. Xiangjie rent richting de bal. Qianglong onderschept slim de pass. Qianglong draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Qianglong rent richting de bal. Qianglong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fujian Red Utd. - 湖人2009 1:9

64e minuut.
Qianglong passt de bal zonder na te denken. Sarnowski rent richting de bal. Zhijun legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sarnowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Sarnowski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Fujian Red Utd. - 湖人2009 1:10

66e minuut.
Piękny probeert naar een medespeler te passen. Hobbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobbs probeert naar een medespeler te passen. Qianglong bereikt de bal nog maar net als eerste. Qianglong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ghin passt de bal met de wreef. Qianglong rent richting de bal. Qianglong passt de bal zonder na te denken. Sarnowski rent richting de bal. Sarnowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Penggen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobbs rent richting de bal. Qianglong probeert naar een medespeler te passen. Sarnowski is nu in balbezit. Sarnowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Zhijun de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fujian Red Utd. - 湖人2009 1:11

81e minuut.
Hobbs passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Xiaopeng de bal. Guoping probeert naar een medespeler te passen. Sarnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarnowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Zhenyue rent richting de bal. Hobbs verovert de bal door een tackle van achteren. Hobbs geeft een lange en hoge pass. Sarnowski rent richting de bal. Sarnowski haalt uit met een fantastische trap. Jianlong bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fujian Red Utd. - 湖人2009 1:12

83e minuut.
Yuepeng met een sublieme pass. Mingxian bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobbs probeert naar een medespeler te passen. Sarnowski rent richting de bal. Sarnowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fujian Red Utd. - 湖人2009 1:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fujian Red Utd. 83%, 湖人2009 17%.
Fujian Red Utd. - 湖人2009 1:13